Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δ. Βανδή: ”Μέχρι τα 20 ήμουν στριμωγμένη οικονομικά. Όλα αυτά που έχω τα κατέκτησα!”

Δ. Βανδή: ”Μέχρι τα 20 ήμουν στριμωγμένη οικονομικά. Όλα αυτά που έχω τα κατέκτησα!”

Μίλησε για την οικογένειά της, την καθημερινότητά της αλλά και για τον χρόνο που περνάει.

Η Κύπρος είναι αγαπημένος προορισμός για την Δέσποινα Βανδή αφού σε κάθε της εμφάνιση οι θαυμαστές της την αποθεώνουν. Έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από το νησί και δεν χάνει την ευκαιρία να αποκτάει συνεχώς καινούριες ταξιδεύοντας μέχρι εκεί.

Πρόσφατα, έδωσε μία μοναδική συναυλία στη Λεμεσό. Λίγο νωρίτερα, μίλησε στο «Down Town Κύπρου» και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη για την οικογένειά της, την καθημερινότητά της αλλά και για το χρόνο που περνάει.

Τα δύσκολα οικονομικά χρόνια και η επιτυχία

Αν δεν είχες μεγαλώσει μέσα σε στενά οικονομικά πλαίσια, πιστεύεις ότι, σήμερα, θα εκτιμούσες το ίδιο αυτά που έχεις;

-Εγώ τα κατέκτησα όλα αυτά που έχω σήμερα, τα δούλεψα. Πρόσεξε, όμως! Δεν δούλεψα για το χρήμα, δεν το υπηρέτησα. Έκανα τη δουλειά που ήθελα, ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη και, κάποια στιγμή, μου τα έφερε έτσι ο Θεός και τα οικονομικά μου άλλαξαν. Στη μισή μου ζωή, μέχρι και τα 20 μου χρόνια δηλαδή, ήμουν πολύ στριμωγμένη οικονομικά. Ωστόσο, θεωρώ ότι κερδίζω όταν είμαι δημιουργική, όχι όταν έχω χρήματα. Και για να στο πω κι αλλιώς: Επειδή μεγάλωσα με πολύ λίγα χρήματα, δεν φοβάμαι να ξεκινήσω και πάλι απ’ την αρχή. Δεν φοβάμαι να ξαναβρεθώ στο μηδέν γιατί, πολύ απλά, είναι μία γνώριμη κατάσταση για μένα.

Δεδομένης της σημερινής πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης, στην Ελλάδα, εσύ κάνεις αποταμίευση;

-Κάποτε δεν είχα καθόλου καλή σχέση με τα χρήματα,. Ήμουν σπάταλη. Άλλαξα μυαλά, όταν έκανα τα παιδιά μου. Είπα ότι «τώρα πρέπει να μαζευτώ!». Δεν είμαι πια «εγώ κι ο σκύλος μου, ο μόνος φίλος μου», που λέει ο Μαζωνάκης (γελάει). Τα παιδιά σού αλλάζουν την κοσμοθεωρία, σε κάνουν να σκέφτεσαι και να λειτουργείς διαφορετικά.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε