Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Δ. Βανδή: “Μου πήρε 2 χρόνια για να βρω την ισορροπία μου με τον Ντέμη και να νιώσω ξανά γυναίκα”

Τι έκανε η τραγουδίστρια στο ταξίδι αστραπή στην αγαπημένη της πόλη, την Θεσσαλονίκη;

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα ταξίδι αστραπή στην αγαπημένη της πόλη, την Θεσσαλονίκη! Ο λόγος της επίσκεψής της αυτή τη φορά ήταν επαγγελματικός αφού ήταν καλεσμένη γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού.

Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισιάνου από την εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” στο Μακεδονία tv.

Η Δέσποινα μίλησε για τα νέα της τραγούδια, για την οικογένεια της και το πότε πέρασε “κρίση” με τον γάμο της…

“Όταν έρχομαι στην Θεσσαλονίκη, νιώθω σαν στο σπίτι μου, σαν να μην έφυγα ποτέ. Άλλωστε έχω φίλες στην Θεσσαλονίκη από τα φοιτητικά μου χρόνια όπου έχουμε γίνει κουμπάρες και τα παιδιά μας κάνουν παρέα””, υποστήριξε για την αδυναμία που έχει στην συμπρωτεύουσα. Τι κάνει όταν ανεβαίνει στην πόλη; Συνήθως τρώω πολύ!

“Η Θεσσαλονίκη είναι ένας “πειρασμός”! Υπάρχουν περίοδοι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου να παχύνω. Τρώω αρκετά όταν δεν έχω εμφανίσεις. Θέλω πολύ να αρέσω τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Μου αρέσει να βγαίνω και να αισθάνομαι καλά””, εξήγησε η Δέσποινα.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις άλλες αγάπες της ζωής της που είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης και τα παιδιά!

Δες στο TLIFE όλα όσα είπε η Δέσποινα στη συνέντευξή της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε