Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Οι βουτιές στην Κεφαλονιά και η νέα της σιλουέτα!

Οικογενειακές διακοπές στο νησί του Ιονίου για την γνωστή τραγουδίστρια

Στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό με φόντο το Ιόνιο επέστρεψαν και φέτος η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα δύο τους παιδιά, την 7χρονη Μελίνα και τον 4χρονο Γιώργο. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην παραλία με ένα λευκό μπικίνι και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μετά την Πάρο, όπου η Δέσποινα φιλοξενήθηκε μαζί με τα παιδιά της στο εξοχικό σπίτι της καλής της φίλης, Μάνιας Ντέλου, βρέθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα οικογενειακώς στην Κεφαλονιά, την οποία επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Φέτος επέλεξαν να νοικιάσουν ένα άνετο διαμέρισμα των Vardiola Villas στο νότιο τμήμα του νησιού, στην περιοχή Άβυθος, κοντά στο Αργοστόλι.

 

“Κάθε πρωί η Δέσποινα και τα δύο της παιδιά κατέβαιναν για μπάνιο στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι που μένουν”, περιγράφει στο ΟΚ! κάτοικος του νησιού. Στην παρέα τους προστέθηκε για λίγες ημέρες και ο νονός της Μελίνας, Κώστας Καπετανίδης, ενώ όλοι μαζί συναντήθηκαν με το ζεύγος Ανδρέα Κουρή – Σοφίας Σιδέρη και τα παιδιά τους, που συνηθίζουν –λόγω καταγωγής– να περνούν εκεί τις διακοπές τους.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε