Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Σήμερα το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης που ετοίμασε!

Δ. Βανδή: Σήμερα το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης που ετοίμασε!

Η γνωστή ερμηνεύτρια ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο δείχνει για ακόμα μία φορά το ευαίσθητο πρόσωπό της…

Η μεγάλη μέρα για την Δέσποινα Βανδή έφθασε και η γνωστή ερμηνεύτρια θα περιμένει σήμερα από τις 11 το πρωί τους φίλους της στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης στο εμπορικό κέντρο Avenue, που διοργάνωσε με μεγάλη προσήλωση και μεράκι.

Η Δέσποινα βρέθηκε χθες το βράδυ ως αργά στο χώρο που θα γίνει σήμερα το bazaar για να ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες ενόψει της εκδήλωσης, ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει και τους φίλους της στο twitter, για τις λιχουδιές που ετοίμασε.

 

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Δέσποινα αναλαμβάνει να βγάλει εις πέρας αυτό το μεγάλο και ταυτόχρονα πολύ όμορφο γεγονός. Ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Δέσποινα δείχνει για ακόμα μία φορά το ευαίσθητο πρόσωπό της και προσπαθεί με τον τρόπο της να βοηθήσει αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, τις γιορτινές αυτές μέρες.

 

Στους πάγκους του bazaar θα βρίσκονται χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα. Τα προϊόντα θα πωλούνται σε πολύ καλές τιμές, ενώ με την αγορά τους θα δώσουμε χαμόγελο και βοήθεια σε περίπου 17.000 συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε