Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δ.Βανδή: “Θα παρατούσα την καριέρα για τα παιδιά μου”

Η τραγουδίστρια μίλησε στον ραδιοφωινό σταθμό Real για την ζωή της και την καριέρα της.

“Τα παιδιά μου είναι η ζωή  μου η ίδια”, δήλωσε η Δέσποινα Βανδή στο μικρόφωνο της ραδιοφωνικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου. “Αν χρειαζόταν θα άφηνα τη δουλειά μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Η οικογένεια ήταν για μένα πάντα πάνω απ’ όλα. Αν ήταν να μου στοιχίσει κάτι από την επαγγελματική μου ζωή θα το ξαναέκανα χωρίς δεύτερη σκέψη”, συμπλήρωσε.

Η τραγουδίστρια ασχολείται αυτό το διάστημα με την προώθηση της νέας της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει αυτή τη Κυριακή 13 Ιουνίου. Η δουλειά αυτή είναι σε συνεργασία με τον Φοίβο με τον οποίο υποσήριξε πως έχουν “αναντικατάστατη επαφή”.

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης και στα δύσκολα παιδικά χρονια που έχει περάσει: “Πηγαίνω στην Καβάλα, βλέπω τη μαμά μου, τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου, με πιάνει μια μελαγχολία και επιστρέφω. Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί δεν υπήρχαν ούτε χρήματα και είχα να αντιμετωπίσω κι έναν κοινωνικό ρατσισμό. Δεν ήμουν και το ωραίο κορίτσι της τάξης…”, υποστήριξε η Δέσποινα.

Μέσα από το τραγούδι όμως κατάφερε να ξεπεράσει τα κόμπλεξ που είχε και να γίνει η εντυπωσιακή performer που είναι σήμερα. Κάπως έτσι την ερωτεύτηκε και ο αγαπημένος της Ντέμης Νικολαΐδης ο οποίος δεν την ζηλεύει αλλά αντίθετα την θαυμάζει επάνω στην πίστα και την φλερτάρει συνεχώς, όπως τόνισε η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε