Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Δ. Βανδή: Το σημαντικότερο για μένα είναι να μην χάσω την διάθεση μου να ονειρεύομαι!

Δ. Βανδή: Το σημαντικότερο για μένα είναι να μην χάσω την διάθεση μου να ονειρεύομαι!

Απαντά σε όλα όσα θα ήθελες να την ρωτήσεις κι εσύ…

Η Δέσποινα Βανδή έχει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα στην ελληνική μουσική σκηνή. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει εκατοντάδες συνεντεύξεις και έχει μοιρατσεί με τους θαμαστές της πολλά πράγματα για την ζωή και την δουλειά της!

Το περιοδικό Celebrity λοιπόν αποφάσισε να αφήσει αυτή τη φορά τους αναγνώστες να ρωτήσουν ο,τι θέλουν να μάθουν για τη Δέσποινα.

Επέλεξαν μέσα από ένα πλήθος ερωτήσεων που έκαναν οι αναγνώστες του στη σελίδα Celebrity Greece Magazine στο facebook για την αγαπημένη ου τραγουδίστρια απάντησε σε όλες!

Πως σου φάνηκε η επιστροφή σου στο χώρο που ξεκίνησες να τραγουδάς στην Αθήνα, το Ποσειδώνιο;

Το γεγονός ότι γύρισα στο Ποσειδώνιο μου φέρνει πολύ ωραίες αναμνήσεις. Είναι ένας χώρος όπου πρωταγωνιστούσαν η Καίτη Γαρμπή, ο Βασίλης Καρράς, ο Πασχάλης τερζής και πολλοί ακόμα. Για την ακρίβεια το Ποσειδώνιο ήταν κάποτε για έναν τραγουδιστή η απόλυτη καταξίωση. Προσωπικά αποτελούσε επίσης την επαφή μου με το αθηναϊκό κοινό. Μέχρι τότε η Αθήνα για εμένα, όταν ερχόμουν από τη Θεσσαλονίκη, άρχιζε από το Ποσειδώνιο και τελείωνε στη Συγγρού. Δεν ήξερα τίποτα άλλο για αυτήν.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε