Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δ.Βανδή: “Ζητούν από την Ελένη να λογοδοτήσει για την απόφαση να χωρίσει”

Η τραγουδίστρια μιλάει για την φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη και το πως βίωσε το διαζύγιο και το κυνηγητό από τα μέσα.

Η Δέσποινα Βανδή υποστηρίζει ότι δεν έχει μιλήσει εδώ και καιρό με την ξανθιά παρουσιάστρια. Το διαζύγιό της ήταν μία έκπληξη και για κείνη και δεν μπόρεσει να σταθεί στο πλευρό της φίλης της γιατί η ίδια η Ελένη το επέλεξε. 

“Όλο αυτό ήθελε να το περάσει μόνη ή με πολύ συγκεκριμένα άτομα”, δηλώνει η Δέσποινα στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη και συμπληρώνει πως δεν ανήκει σε αυτά τα άτομα. 

“Της ζητούν να λογοδοτήσει για για την απόφασή τους να χωρίσουν”, δηλώνει η Δέσποινα Βανδή αναφερόμενη σε όσα έχουν γίνει μετά την ανακοίνωση του χωρισμού και την δημοσίευση των φωτογραφιών της με τον Ματέο Παντζόπουλο. 

“Η Ελένη δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ζήσει την απόφαση που έχει πάρει και είναι διαρκώς στο στόχαστρο”, τονίζει η τραγουδίστρια. Η Δέσποινα Βανδή πιστεύει πως η βασίλισσα της πρωινής ζώνης έχει καταπιεστεί πολυ με όλο αυτό το ηθελημένο ή αθέλητο κυνηγητό των μέσων ενημέρωσης καθώς πρόκειται για μία πολύ προσωπική ιστορία.

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε