Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δ. Βλάχος: Να βγω να πω τι; Παιδιά δεν είμαι gay, είμαι straight;

Ο Δημήτρης Βλάχος μιλάει για τη σχέση του με τις γυναίκες, τον πατέρα του, αλλά και την επιθυμία να κάνει τη δική του οικογένεια.

Ο Δημήτρης Βλάχος δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη σε ό,τι έχει σχέση με τις γυναίκες και όχι μόνο… Αυτή την περίοδο πώς είναι συναισθηματικά; ”Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι κάτι που μπήκε πολύ πρόσφατα στη ζωή μου, αλλά βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια. Δεν κάνω σχέσεις έτσι απλά. Θέλω με την κοπέλα μου να ξυπνάμε μαζί, να κοιμόμαστε μαζί, να είμαστε αγκαλιά, να βγαίνουμε έξω, να περνάμε καλά. Όσο για το one night stand εντάξει, νέο παιδί είμαι. Φυσικά και έχω κάνει, όπως όλοι άλλωστε”, δηλώνει στο περιοδικό DownTown.

Λέει μάλιστα πως δεν έχει φερθεί και τόσο καλά στος γυναίκες: ”Με έχουν χτυπήσει γυναίκες ποτέ όμως δεν ανταπέδωσα. Ειδικά όταν άκουγαν ότι πήγα με άλλη γυναίκα. Εκεί γινόταν χαμός. Ξέρεις τώρα, αντρικές γουρουνιές. Παλιά, ήμουν πολύ μεγάλο κωλόπαιδο με τις γυναίκες, δύσκολος. Τις έχω παιδέψει πολύ αλλά με έχουν παιδέψει κιόλας. Απ’την άλλη όμως γουστάρω να με παιδέψει και να με τσιγκλήσει μια γυναίκα, είμαι λίγο μαζόχας σ’αυτά”.

Έχει ακουστεί, όπως για πολλούς εμφανίσιμους νεαρούς, ότι είναι gay. Τι απαντά; ”Δεν με απασχολεί ό,τι κι αν ακούγεται ή ό,τι μπορεί να λέγεται για μένα, γιατί ξέρω ποιος είμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιο εμφανίσιμο παιδί στο γυαλί και να μην τον βγάλουν κατευθείαν αδερφή. Και να πεις τι; Παιδιά δεν είμαι gay είμαι straight”;

Παραδέχεται όμως πως τον έχουν φλερτάρει άντρες και πως το θεωρεί επιτυχία αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά να σε θαυμάζουν και τα δύο φύλα. Ο Δημήτρης μιλάει και για τα παιδικά του χρόνια. ”Ο πατέρας μου έχει ένα ψιλικατζίδικο στους Αμπελόκηπους. Τον θυμάμαι μια ζωή να φεύγει νωρίς το πρωί και να γυρνάει αργά το βράδυ. Ουσιαστικά τον πατέρα μου δεν τον ένιωσα πολύ. Είχαμε τυπικές σχέσεις. Ποτέ δεν μιλήσαμε σαν πατέρας με γιο. Αλλά δεν γινόταν κιόλας. Έπρεπε να φροντίζει τις ανάγκες του μαγαζιού. Θα ήθελα να είχα καλύτερη σχέση με τον πατέρα μου”, λέει.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε