Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΔΕΡΜΑ ΠΑΝΤΟΥ: Είναι must, είναι sexy και σε προκαλεί να το φορέσεις…

ΔΕΡΜΑ ΠΑΝΤΟΥ: Είναι must, είναι sexy και σε προκαλεί να το φορέσεις…

To δέρμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένα κομμάτι που υπάρχει στην ντουλάπα της κάθε γυναίκας σε κάθε ηλικία υπό πολλές διαφορετικές μορφές εδώ και πολλά χρόνια και σου το υπογράφω πως θα μεγαλώσει γενιές και γενιές.

To δέρμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ένα κομμάτι που υπάρχει στην ντουλάπα της κάθε γυναίκας σε κάθε ηλικία, υπό πολλές διαφορετικές μορφές εδώ και πολλά χρόνια και σου το υπογράφω πως θα μεγαλώσει γενιές και γενιές ακόμα.

Αυτό που αλλάζει από εποχή σε εποχή είναι το ύφος των ρούχων, οι γραμμές και το στιλ που θα τα συνδυάσεις θα τα φορέσεις. Πριν από μερικά χρόνια ήταν τα ψηλόμεσα σε ανοιχτή γραμμή παντελόνια όπως και τα πολύ loose και μακριά παλτό. Μετά ήρθαν τα απόλυτα στενά και χαμηλόμεσα παντελόνια στη μόδα όπως και οι μυτερές μπότες και οι φούστες με ασύμμετρο τελείωμα.

Τώρα εκτός από αυτά που ήδη μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου (κι αν δεν έχεις κάνε μία επίσκεψη στης μανούλας όλο και κάτι δερμάτινο θα βρεις) έρχονται νέοι τρόποι που μπορείς να τα φορέσεις αλλά και νέα μήκη στις φούστες με must wear τη δερμάτινη πλισέ μέχρι το γόνατο. Συντηρητικό; Θυμήσου πως τα σωστά αξεσουάρ, παπούτσια και τοπ μπορούν να το κάνουν απόλυτα sexy.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε