Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Η ΡΕΑ προσφέρει 10 ψηφιακές μαστογραφίες εντελώς δωρεάν

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Η ΡΕΑ προσφέρει 10 ψηφιακές μαστογραφίες εντελώς δωρεάν
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.03.2013 | 17:00
Πρώτη δημοσίευση: 06.03.2013 | 17:00

tlife

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες και μαζί με το TLIFE προσφέρει 10 δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες. Πάρε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό και κάνε ένα δώρο υγείας στον εαυτό σου.

Mε αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και με σύνθημα «Στο επίκεντρο της φροντίδας μας, η γυναίκα!», η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική αγκαλιάζει όλες τις γυναίκες και προσφέρει σε συνεργασία με το TLIFE 10 δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες. Πάρε κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό και κάνε ένα δώρο υγείας στον εαυτό σου.

Πώς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό...
Δεν έχεις παρά να κάνεις like στη σελίδα της ΡΕΑ στο facebook, www.facebook.com/reamaternity και μετά να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμεροχής στο τέλος του άρθρου. Οι νικήτριες θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν από το TLIFE!

Η ΡΕΑ στο πλευρό της γυναίκας...
Κι αν δεν είσαι μία από τις νικήτριες, μην απογοητεύεσαι… η ΡΕΑ μέχρι και το τέλος Μαρτίου προσφέρει δωρεάν εξέταση φλεβικού συστήματος κάτω άκρων στο Νέο Αγγειολογικό Τμήμα, όπου πραγματοποιείται πλήρης αγγειολογικός έλεγχος (αρτηριών και φλεβών) και αντιμετωπίζονται θεραπευτικά όλες οι φλεβικές παθήσεις (ευρυαγγείες, κιρσοί, οιδήματα κάτω άκρων, φλεβικά έλκη κ.α.).

Επίσης, η ΡΕΑ για την ημέρα της Γυναίκας προσφέρει τις παρακάτω εξετάσεις σε προνομιακή τιμή:

1. Ψηφιακή Μαστογραφία: 50€

2. Υπερηχογράφημα Μαστών 30€

3. Πακέτο Ψηφιακής Μαστογραφίας & Υπερήχου Μαστών: 70€

4. Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας Οσφ. Μοίρας Σπονδ. Στήλης ή Ισχύου: 45€

5. Βασικός Έλεγχος Θυρεοειδούς (υπερηχογράφημα, TSH, FT4, FT3): 80€

6. Ακτινογραφία αρ. άκρας χειρός για οστική ηλικία: 25€

(Συνιστάται στην παιδική και εφηβική ηλικία για την παρακολούθηση της σωστής ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων)

7. Πακέτο Βασικού Ελέγχου Θυρεοειδούς (υπερηχογράφημα, TSH, FT4, FT3) & Ακτινογραφία αρ. άκρας χειρός για οστική ηλικία: 90€
(Συνιστάται στην παιδική και εφηβική ηλικία)

Τηλεφώνησε μέχρι το τέλος Μαρτίου στο τηλ. 210 9495388 και 210 9495447 (για τις εξετάσεις 1, 2, 3, 4, 6, 7), στο 210 9495071 (για την εξέταση 5) και στο 210 9495250 & 255 (για τη δωρεάν εξέταση) και εξασφάλισε τις προνομιακές τιμές.

Eξετάσεις σε υπερσύγχρονο περιβάλλον
Οι Ψηφιακές Μαστογραφίες πραγματοποιούνται στο Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο Μαστού της Κλινικής ΡΕΑ, το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη σύγχρονη γυναίκα, για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των παθήσεων του μαστού.

Στο Κέντρο Μαστού της Κλινικής ΡΕΑ υπάρχουν δύο Ψηφιακοί Μαστογράφοι μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα της Τομοσύνθεσης, η οποία βοηθά στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και στην καλύτερη ανάλυση των ψευδώς θετικών ευρημάτων.

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, ανταποκρινόμενη διαρκώς στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας καλύπτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας μαιευτικές και γυναικολογικές υπηρεσίες όπως Γυναικολογική Χειρουργική, Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική, Γενική Χειρουργική, Παιδική & Εφηβική Γυναικολογία, Διατροφική Υποστήριξη κ.α. Επίσης, διαθέτει σύγχρονα εργαστηριακά και διαγνωστικά τμήματα όπως Κέντρο Μαστού, Αγγειολογικό Τμήμα, Ακτινοδιαγνωστικό, Ανοικτό Μαγνητικό Τομογράφο, Αιματολογικό, Μικροβιολογικό κ.α.

Μπες στο TLIFE για να λάβεις συμμετοχή


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags: FACEBOOK

   Διαδώστε αυτό το άρθρο