Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΔΙΑΙΤΑ: Θέλεις να κάνεις Χριστούγεννα πιο αδύνατη; Ακολούθησε αυτό το μενού…

ΔΙΑΙΤΑ: Θέλεις να κάνεις Χριστούγεννα πιο αδύνατη; Ακολούθησε αυτό το μενού…

Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων δεν είναι παρά 10 μέρες μακριά. Εσύ πήρες τα μέτρα σου για να είσαι έτοιμη just in time? Έχουμε το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας για να είσαι η πιο όμορφη του christmas party!

“Τικ-τοκ”! Ο χρόνος κυλά γρήγορα και το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων δεν είναι παρά 10 μέρες μακριά. Εσύ πήρες τα μέτρα σου για να είσαι έτοιμη just in time? Αν δεν έχεις ακόμη “πάρει είδηση” το μενού της πρώτης εβδομάδας που θα σε οδηγήσει στα Χριστούγεννα πιο αδύνατη κάνε κλικ εδώ! Η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Εύα Καφετζή έχει για σένα το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας για να είσαι η πιο όμορφη του φετινού christmas party!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που σκέφτηκες τελευταία στιγμή να προσέξεις λίγο για να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά. Μπορείς να το πετύχεις, αρκεί να είσαι τυπική στη δίαιτα και όσο μπορείς να τη συνδυάζεις με φυσική δραστηριότητα.

Don’t Forget! Δεν υπάρχουν απαγορευμένα μελομακάρονα ή κουραμπιέδες (γενικότερα τρόφιμα), υπάρχει μόνο σωστός τρόπος και μέτρο! Και αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά.

Δες τη δίαιτα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε