Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

DIY! 3 μυστικές συνταγές για να διώξεις την κυτταρίτιδα από την αισθητικό των stars!

Ψάχνεις τρόπους να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα; Σου έχουμε τρεις διαφορετικούς!

Μάιος: η περίοδος που τα περιθώρια στενεύουν. Για την ακρίβεια γίνονται τόσο στενά όσο εκείνο το τζιν που δεν έχεις καταφέρει ακόμη να μπεις! Βέβαια, στο παιχνίδι αυτή την περίοδο μπαίνει εκτός από το αδυνάτισμα και ένας ακόμη εχθρός τον οποίο έχουμε όλες να αντιμετωπίσουμε: κυτταρίτιδα! Τι άλλο;

Κατά καιρούς, έχουν ακουστεί πολλές DIY συνταγές που υπόσχονται να εξαφανίσουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Κάποιοι λένε ότι αν τριφτείς τοπικά με καφέ αρκεί. Και τρίβεσαι! Αλλά βλέπεις την κυτταρίτιδα να μην υποχωρεί! Κορίτσια, οι τοπικές επαλήψεις με καφέ είναι ένας αστικός μύθος. Εμείς, ζητήσαμε από την αισθητικό Μάγκυ Καπελάρη, την οποία εμπιστεύονται αρκετές διάσημες ελληνίδες, να μας δώσει συνταγές για την κυτταρίτιδα που πραγματικά λειτουργούν! Κράτησε, λοιπόν, σημειώσεις και μπες στην κουζίνα σου!

Κυτταρίτιδα: τι λέει η ειδικός!
Η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται αλλά δύσκολα θεραπεύεται. Γονίδια, ορμόνες, κατασκευή, τρόπος ζωής και διατροφής είναι λίγα από αυτά που παίζουν ρόλο για την εμφάνιση της. Υπάρχει λοιπόν σε αδύνατες και γεμάτες, σε αθλήτριες και σε νοικοκυρές,σε μικρές και λιγο πιο μεγάλες γυναίκες.Ας μην ξεχνάμε την ισορροπημένη διατροφή και την αερόβιο άσκηση.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε