Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Δαλιάνη – Παπαγιάννης στο TLIFE! Έρωτας και πάνω στη σκηνή!

Η Αγγελική Δαλιάνη μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για τη νέα θεατρική παράσταση που συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της! Δες φωτογραφίες από τα Backstage…

Για τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη, τη συνύπαρξή τους στη ζωή και το θέατρο και τις εμπειρίες της ως νέα μανούλα μίλησε η Αγγελική Δαλιάνη στο TLIFE.

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός που αγαπήσαμε τηλεοπτικά μέσα από το ρόλο της “Μαρίας της Άσχημης” κάνει δυναμικό come back στο θέατρο, με ένα ρόλο-πρόκληση και με συμπρωταγωνιστή τον σύντροφό της ζωής της. Πρόσχαρη και χαμογελαστή μας υποδέχτηκε στα καμαρίνια του θέατρου “Άνεσις”, όπου πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο του Neil Saimon “Παίζουν τα τραγούδια μας” και μίλησε για τη χημεία που έχει με τον σύζυγό της στο θέατρο, τη γυμνή σκηνή της παράστασης, αλλά και το πως έχει διαμορφωθεί η ζωή της μετά την έλευση της κορούλας της.

 

Φέτος πρωταγωνιστείς στην παράσταση “Παίζουν τα τραγούδια μας” στο θέατρο “Άνεσις”. Πες μας λίγα λόγια για το ρόλο σου.

Η Σόνια Γουόλσκ είναι μια ταλαντούχα άσημη στιχουργός που έρχεται σε επαφή με τον Βέρνον Γκερς, ένα σπουδαίο καλλιτέχνη, με τον οποίο θα γράψουν μαζί τραγούδια. Η μουσική γίνεται η αφορμή της συνάντησής τους και όπως οι στίχοι ενώνονται μεταξύ τους και βγαίνει το τραγούδι, έτσι ενώνονται οι ζωές τους και γεννιέται ο έρωτάς τους. Μέσα από την παράσταση βλέπουμε το πώς διαχειρίζονται τη σχέση τους, πώς συζούν και ταυτόχρονα δουλεύουν μαζί. Βλέπουμε τις διαφωνίες τους, γιατί είναι δυο διαφορετικοί άνθρωποι.

 

Στην παράσταση υπάρχει μια σκηνή, όπου εμφανίζεσαι γυμνή. Είχες ενδοιασμούς στην αρχή ή θεώρησες πως ήταν μέρος του ρόλου;

Διαλέγω το δεύτερο! Ότι πρέπει να γίνει για να αναδείξει το ρόλο και να προχωρήσει της ιστορία και είναι φυσικά αισθητικά ωραίο, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη παράσταση είναι μια αισθηματική κωμωδία, αλλά το θεατρικό ζευγάρι ζει ένα μεγάλο έρωτα, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ερωτικές σκηνές.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε