Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Δανδουλάκη – Μακρυπούλια – Αδάμου: Μιλούν για τον καρκίνο του μαστού!

Οι αγαπημένες σου σταρ συμμετέχουν στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και μιλάνε για την σημασία της πρόληψης.

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Από τις αρχές του μήνα κυκλοφορεί στην αγορά το ”Pink Ribbon Bracelet”, το οποίο υπογράφει ο Δούκας Χατζηδούκας. Το βραχιολάκι αυτό σηματοδοτεί την εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Η Κάτια Δανδουλάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ήβη Αδάμου, μιλάνε στο περιοδικό Glam για τη σημασία της πρόληψης.

Κάτια Δανδουλάκη:

”Συμμετέχω με χαρά και συγκίνηση σε αυτή την εκστρατεία με αυτά τα υπέροχα βραχιολάκια που σχεδίασε ο Δούκας. Το μήνυμά μας είναι η πρόληψη, η ενημέρωση και η βαθιά πίστη. Τη ζωή μας την κερδίζουμε μόνοι μας”.

Ζέτα Μακρυπούλια:

”Βρίσκομαι και εγώ εδώ για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού. Η αρρώστια αυτή μας απειλεί όλες και αυτό που μπορούμε να κάνουμε με την πρόληψη είναι να σώσουμε τη ζωή μας. Όπως με αυτά τα βραχιολάκια που αγοράζοντάς τα μπορούμε να σώσουμε τη ζωή μιας γυναίκας που έχει ανάγκη”.

Ήβη Αδάμου:

”Συμμετέχω και εγώ στην εκστρατεία φορώντας αυτά τα βραχιόλια, θέλοντας να περάσω και εγώ το μήνυμα της πρόληψης, γιατί η πρόληψη σώζει ζωές”.

Δήμητρα Γαλάνη:

”Ο Δούκας με τα βραχιόλια του και η Estee Lauder με τη διακριτικότητά της και εμείς ως γυναίκες απευυνόμαστε σε όλους για την πρόληψη. Η πρόληψη είναι το παν και όλα τα άλλα δεν πρέπει να μας φοβίζουν”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε