Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δείτε τη σουίτα που έκανε ρεβεγιόν ο Θ. Πάγκαλος σύμφωνα με το Π. Θέμα

Tι απάντησε το ξενοδοχείο για το “βασιλικό” ρεβεγιόν.Η ανταπάντηση της εφημερίδας. Δες φωτογραφίες από την βασιλική σουίτα

“Ήμουν καλεσμένος στο ξενοδοχείο. Δεν πλήρωσα αυτά τα αστρονομικά ποσά”.  Αυτή ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit η απάντηση του  Θ. Πάγκαλου στο δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα σύμφωνα με το οποίο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε μαζί με την οικογένειά του  ρεβεγιον στην βασιλική σουίτα  του πολυτελούς ξενοδοχείου η οποία κοστίζει 5.400 ευρώ τη βραδιά! Βέβαια μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Ο Θ .Πάγκαλος σύμφωνα με πληροφορίες τοποθετήθηκε επι του θέματος ως εξής: “Τα παιδιά μου με τα παιδιά του Νίκου Σηφουνάκη είναι συμμαθητές και είπαμε να περάσουμε μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ετσι, μαζευτήκαμε όλοι μαζί και σε καμμία περίπτωση δεν πλήρωσα το ποσό των 5.400 ευρώ που κοστίζει η βραδιά. “Και συνέχισε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πάγκαλος: “Πλήρωσα ένα συμβολικό ποσό για να μην θεωρηθεί οτι εκμεταλλεύθηκα την φιλοξενία. Σε καμμία περίπτωση όμως τα ποσά που αναγράφονται”.

Για το θέμα όμως υπήρξε επίσημη  απάντηση, τόσο από το ξενοδοχείο όσο και από την κ. Μαρί Δασκαλαντωνάκη:

Η κα Δασκαλαντωνάκη, στην ανακοίνωσή της τονίζει πως η κόρη που έχει με τον Νίκο Σηφουνάκη είναι φίλη με τα παιδιά της οικογένειας Πάγκαλου και δεδομένου του φόρτου εργασίας των δυο μελών της κυβέρνησης, ακολούθησαν την επιθυμία των παιδιών τους να υποδεχτούν μαζί το νέο χρόνο. «Απορία και έκπληξη προκαλεί η συστηματική προσπάθεια εκμετάλλευσης φυσιολογικών ανθρώπινων σχέσεων και η παρουσίασή τους ως δήθεν ριάλιτι, πλούσιο σε χλιδή και διαπλοκή», τονίζει.

Δες φωτογραρφίες από την πολυτελέστατη  Royal Penthouse Suite στην οποία έκανε ρεβεγιόν η οικογένεια Πάγκαλου, σύμφωνα πάντα με το Πρώτο Θέμα


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε