Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δέκα προβλήματα που μας απασχολούν όλες το καλοκαίρι μόλις βρήκαν τη λύση τους!

Δέκα προβλήματα που μας απασχολούν όλες το καλοκαίρι μόλις βρήκαν τη λύση τους!

Αυτά τα tips σε σώζουν από όλα εκείνα τα προβλήματα που μας δημιουργεί το καλοκαίρι!

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι κατάλευκη σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπό σου; Οι φτέρνες σου είναι σκασμένες και δεν μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου πέδιλα; 10 προβλήματα που μας απασχολούν όλες το καλοκαίρι μόλις βρήκαν τη λύση τους! Με άλλα λόγια, αυτά τα tips σε σώζουν από όλα εκείνα τα beauty δεινά που έρχονται με το καλοκαίρι!

1. Το πρόσωπό μου είναι μαυρισμένο. Η περιοχή γύρω από τα μάτια μου κατάλευκη! Τι κάνω;

Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κάνεις ηλιοθεραπεία φοράς τα γυαλιά ηλίου σου. Ο φακός, λοιπόν, των γυαλιών έχει μεγαλύτερα φίλτρα UV σε σχέση με την αντηλιακή σου. Για να λύσεις το πρόβλημα, επίλεξε μια αντηλιακή προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας. Το 50 είναι το ιδανικό. Μέχρι, όμως, να λυθεί το πρόβλημα χρησιμοποίησε ένα concealer 1-2 τόνους πιο σκούρο από αυτό που χρησιμοποιούσες μέχρι πρότινος και άπλωσε στο υπόλοιπο πρόσωπό σου μια πούδρα σε απόχρωση τερακότας.

 

2. Το make up μου είναι πολύ βαρύ για καλοκαίρι!

Η πρότασή μας είναι να μην χρησιμοποιείς καθόλου make up το καλοκαίρι. Αν, όμως, δεν μπορείς χωρίς αυτό, ακολούθησε το παρακάτω tip: ανάμειξε ίση ποσότητα ενυδατικής με make up. Η αίσθηση του είναι πολύ περισσότερο ανάλαφρη και δροσερή αν έχεις βάλει την κρέμα προσώπου σου στο ψυγείο. Εναλλακτικά, αναζήτησε μια ενυδατική με χρώμα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε