Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Demi Moore-Ashton Kutcher: Αγαπημένοι παρά τις φήμες

Μετά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τις απιστίες του Ashton Kutcher, το ζευγάρι εμφανίστηκε ιδιαίτερα διαχυτικό σε φιλανθρωπική εκδήλωση..

Κόντρα στις φήμες που ήθελαν το γάμο τους να περνά κρίση, η Demi Moore με τον Ashton Kutcher εμφανίστηκαν αγαπημένοι και ιδιαιτέρως διαχυτικοί σε μια συνέντευξη τύπου που έδωσαν από κοινού, με αφορμή την ίδρυση μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που σκοπό έχει την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

Μπορεί τα πρόσφατα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για απιστίες του Kutcher, ο ίδιος ωστόσο έσπευσε να διαψεύσει μέσω του δικηγόρου του την 20χρονη που ισχυρίστηκε πως πέρασαν μαζί μια νύχτα πάθους και μάλιστα στο σπίτι στο οποίο διαμένει με την κατά 15 χρόνια μεγαλύτερη του Demi.

Στην εκδήλωση, το διάσημο ζευγάρι του Hollywood, θέλησε μάλλον να κλείσει τα στόματα, και οι δύο stars δεν σταμάτησαν να συμπεριφέρονται με τρυφερότητα ο ένας στον άλλο, δείχνοντας ότι η σχέση τους είναι τόσο δυνατή που δεν επηρεάζεται από όσα λέγονται και γράφονται.

Ακόμη κι αν η συμπεριφορά αυτή σχετίζεται με την παρουσία των δημοσιογράφων, εμείς τους ευχόμαστε να ξεπεράσουν την κρίση, εφόσον υπάρχει..

Η Demi Moore σε μία εκδήλωση στοργής, φτιάχνει τα ανακατεμένα μαλλιά του συζύγου της, ενώ εκείνος της χαμογελά τρυφερά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε