Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Demi και Ashton: οι πιο σημαντικές στιγμές του γάμου τους μέσα από το Twitter!

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση για την λήξη του γάμου τους, βλέπουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της Demi και του Ashton μέσω twitter!

H Demi Moore και ο Αshton Kutcher ήταν από τους πρώτους celebrities που εξοικειώθηκαν με το Twitter. Πρώτος ξεκίνησε ο Ashton ο οποίος άνοιξε Twitter στις 19 Ιανουαρίου του 2009. Δέκα μόλις μέρες μετά το ίδιο έκανε και η Demi Moore. Οι δημοσιογράφοι ανά τον κόσμο έτριβαν τα χέρια τους καθώς φάνηκε ότι κάτι τέτοιο θα τους προμήθευε με υλικό χωρίς οι ίδιοι να κάνουν τίποτα. Και δεν διαψεύτηκαν.

Το πρώτο “σκάνδαλο” ήρθε όταν ο Ashton ανέβασε στο Twitter του μια photo της Demi στην οποία ήταν σκυμμένη και φορούσε μαγιό.

Κάτω από αυτή την photo ο Ashton έγραψε: “Shh! Μην το πείτε στην γυναίκα μου!” και συνέχισε “Βλέποντας την γυναίκα μου να φοράει μπικίνι! Αγαπώ τον Θεό”

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ξεσήκωσε πολλά σχόλια και σύντομα ο Ashton ήταν ο πρώτος celebrities που άγγιξε τους ένα εκατομμύριο followers.

Ανάμεσα στις “ιστορικές στιγμές” του ζευγαριού στο Twitter ήταν όταν οι δυο τους συνομιλούσαν στο Τwitter ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονταν σε διπλανά δωμάτια. Μάλιστα, ο τρόπος που επέλεξαν να το κάνουν ήταν αρκετά παράδοξος καθώς έγραφαν αυτά που ήθελαν να πουν ο ένας στον άλλο στην παλάμη τους.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε