Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Δεν είμαι εγώ η πόρνη που συνέλαβαν”

Η γνωστή πανελίστρια Μίνα Ιορδανίδου υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα που συνέλαβαν για πορνεία.

“Δεν έχω καμία σχέση με τέτοιου είδους δουλειές. Σκοπεύω να απαντήσω με μηνύσεις σε όλα τα μέσα που έχουν τη φωτογραφία μου και με κατηγορούν για πορνεία”, δηλώνει στην εφημερίδα Espresso η Μίνα Ιορδανίδου. Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν πέρασε από αυτόφωρο .

“Η κοπέλα που πιάσανε τα ξημερώματα της Παρασκευής φαίνεται πως χρησιμοποιούσε το ονομά μου και τα στοιχεία μου”, υποστηρίζει το 26χρονο μοντέλο κι εξηγεί πως έπεσε από τα σύννεφα με τα όσα έχουν συμβεί.

Όλα είναι μία πλεκτάνη για να την βλάψουν, σύμφωνα με την ίδια,  καθώς δεν πέρασε ποτέ από εισαγγελέα, ούτε συνελήφθη. “Από την ημέρα που συνέβη το γεγονός με τη σύλληψη αυτής της κοπέλας δεν μπορώ να ηρεμήσω. Όλοι νομίζουν  πως είμαι εγώ. Θέλω να τελειώσει αμέσως το ζήτημα. Μου κάνει κακό”, υπογραμμίζει η Μίνα Ιορδανίδου.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Aplha έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που δείχνουν το μοντέλο να περνάει το κατώφλι της δικαστικής αίθουσας. Το πρωί του Σαββάτου η Μίνα Ιορδανίδου βρέθηκε συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της στα δικαστήρια. “Ναι ήμουν στα δικαστήρια το πρωί του Σαββάτου μαζί με τον δικηγόρο μου, αλλά όχι για να δικαστώ. Πήγα για μάρτυρας”, είπε η ίδια στον παρουσιαστή του δελτίου Αντώνη Σρόιτερ. Ενώ μετά από λίγη ώρα ανέφερε: “Πήγα να δω αυτή την κοπέλα. Τη βρήκε ο δικηγόρος μου και ήθελα να ακούσω τι θα πει.”

Το μοντέλο σε παλιά φωτογράφηση

Το 2006 η ίδια κοπέλα, είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα μιλώντας για το πόσο δύσκολο ήταν να βρεί δουλειά στην Ελλάδα. “Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση . Θυμάμαι ότι με πήρε τηλέφωνο άνθρωπος του μόντελινγκ και μου ζήτησε να δουλέψω ως συνοδός. Δεν είχα δουλειά τότε και δέχτηκα. Δεν περίμενα πως θα μου έκλεινε τόσο γρήγορα ραντεβού. Μου είπε πως θα έπρεπε το βράδυ να βρίσκομαι στην πλατεία Κολωνακίου και πως εκεί θα με συναντούσε ο πελάτης”, αφηγήθηκε το μοντέλο. 

Στην συνέχεια σταμάτησαν σε ένα ξενοδοχείο με την αφορμή ότι ο κύριος ήθελε να κάνει κάποια επαγγελματικά τηλεφωνήματα. Στο δωμάτιο έγιναν δύο κλήσεις κι έπειτα έβγαλε μια δεσμίδα λεφτά και της ζήτησε να κάνουν σεξ, υποστηρίζε η Μίνα. “Αρνήθηκα ευγενικά. Αυτός επέμενε και τελικά του πέταξα τα χρήματα στο κρεβάτι και έφυγα”, έλεγε στην παλαιότερη συνέντευξή της η ίδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε