Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Δεν είναι το τέλος του κόσμου που έβαλα κάποια παραπάνω κιλά”

Η Έλενα Παπαρίζου έχει κουραστεί να την ρωτούν για τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα.

Η 27χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει πως δεν είναι πρόβλημα γι’ αυτήν η αλλαγή στην σιλουέτα της και δεν καταλαβαίνει γιατί οι άλλοι ενοχλούνται τόσο πολύ.

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμο Love, η Έλενα απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι έχει προσθέσει κάποια κιλά στη σιλουέτα της. “Δεν έχω πάρει κάποια ιδιαίτερα κιλά σε σχέση π.χ. με την εμφάνισή μου στη Eurovision 2005. Ίσως έχω τρία κιλά παραπάνω, απλώς τα βάζω στα μάγουλα, την κοιλιά και τα μπράτσα”, δηλώνει η ίδια.

“Δεν κάνω διατροφή, επειδή έτσι κι αλλιώς δεν τρώω σαχλαμάρες. χάνω πολλά κιλά όταν δουλεύω, επειδή χορεύω. Επίσης, τώρα που κάνω διακοπές -όπως όλοι οι άνθρωποι- έβαλα κάποια κιλά παραπάνω. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

“Επειδή τολμάς να κάνεις μια πλαστική επέμβαση δεν σημαίνει ότι θα κανείς 120. Δεν είναι αμαρτία να κάνεις πλαστική”, αποκαλύπτει η πανέμορφη σταρ  στο περιοδικό Woman για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της. Άλλωστε όπως λέει όλοι την κατηγορούσαν ότι είχε κάνει επέμβαση πολύ πριν την κάνει και συμπληρώνει: “Θα τολμούσα να κάνω facelift, αν νιώσω ότι το χρειάζομαι”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε