Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Δεν πάει στα κατεχόμενα η Τζένιφερ Λόπεζ

Ακύρωσε τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο, έπειτα από την κινητοποίηση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων σε όλο τον κόσμο στο internet.

H J. Lo θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της Μαρκ Αντονι, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.
Όμως η συναυλία της εκτός του ότι θα ήταν μια “αναγνώριση” του ψευδοκράτους από διεθούς φήμης καλλιτέχνη θα αποτελούσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για το καθεστώς να συνδυάσει την παρουσία της με τους εορτασμούς για την εισβολή.
Στην ιστοσελίδα της μάλιστα η Τζένιφερ Λόπεζ σήμερα το πρωί λέει ότι “ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής”.
Τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ σε Ευρώπη και Αμερική είχαν δώσει πολύ μεγάλη δημοσιότητα λόγω της κινητοποίησης νέων ελληνικής καταγωγής απ΄ όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα σε δεκάδες μεγάλα site να συγκεντρωθούν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας που οδήγησαν τελικά την τραγουδίστρια στην ακύρωση υπό τον φόβο… εμπάργκο στους δίσκους της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε