Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Δεν υπάρχουν κανόνες στη μόδα!”. Η Σοφία Καρβέλα μιλάει στο TLIFE!

H Σοφία Καρβέλα μιλάει στο TLIFE για την σειρά Skar, τη μόδα, το ρόλο της Fashion director, πως θα κυκλοφορούσε η ίδια στην Αθήνα αλλά και τα μελλοντικά fashion σχέδια της!

H Σοφία Καρβέλα δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις στη χώρα μας αφού είναι αυτό που λέμε “γνωστή από κούνια”. Η Σοφία τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη μόδα, ζει στη Νέα Υόρκη, έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες στο χώρο, όπως αυτή στο πλευρό της Patricia Fields, ενώ πλέον έχει και τη δική της σειρά oνόματι SKar!

Δεν θα υπήρχε λοιπόν καλύτερος λόγος να αδράξω της ευκαιρίας και να επικοινωνήσω μαζί της ώστε να μάθω τα πάντα για τα SKar t-shirts, την άποψή της για τις Ελληνίδες και το ντύσιμο τους αλλά και να προσπαθήσω να δω μέσα από τις απαντήσεις της τι είναι και πως νιώθει εκείνη αυτό που ονομάζουμε μόδα.

Η Σοφία δέχτηκε την πρόσκληση και με τον δικό της τρόπο αποδεικνύει πως είναι αυτό που μπορεί να πίστευες για εκείνη: ένα άτομο ειλικρινές, cool, με χιούμορ και πάνω από όλα έντονη προσωπικότητα.  

Τι σε έκανε να ασχοληθείς με το χώρο της μόδας και συγκεκριμένα με το styling;
H αγάπη μου για τη μόδα, τα ρούχα! Και η ανάγκη να εκφράσω αυτά που θέλω να πω και να κάνω μέσα από τη μόδα. Πιστεύω πως μπορεί κανείς να πει πολλά μέσα από ένα χρώμα, ένα ύφασμα, μία στάμπα, ένα στίχο…

Δούλεψες για αρκετό χρονικό διάστημα στο πλευρό της Patricia Field. Τι έμαθες στο πλευρό της; Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας κάποιο styling tip που μπορεί να σου έμαθε;
Η Patricia δεν διδάσκει styling tips! Εάν έμαθα κάτι από την Pat είναι να είμαι οργανωμένη και να μην φοβάμαι να κάνω αυτό που μου αρέσει. Δεν υπάρχουν κανόνες στη μόδα!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε