Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δες σήμερα ζωντανά στο TLIFE τη συναυλία της Τάμτα!

Δες σήμερα ζωντανά στο TLIFE τη συναυλία της Τάμτα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.12.2012 | 10:50

tlife

Σήμερα στις 21.30 το tlife.gr φιλοξενεί με live streaming την τρίτη ροζ βραδιά που κλείνει τον κύκλο των παρουσιάσεων του ροζ Ημερολογίου 2103.

Για τέταρτη χρονιά η Τάμτα στηρίζει την Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού παρουσιάζοντας στο κοινό το ροζ Ημερολόγιο 2013 της εταιρίας καλλυντικών Avon. Η παρουσίαση του Ημερολογίου παίρνει μορφή με τις “ροζ βραδιές”, συναυλίες που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και κορυφώνονται με μια unplugged - live streaming συναυλία για όλη την Ελλάδα!

/
/

Σήμερα 3 Δεκεμβρίου στις 21.30 το tlife.gr φιλοξενεί με live streaming την τρίτη ροζ βραδιά που κλείνει τον κύκλο των παρουσιάσεων του ροζ Ημερολογίου 2103.

H Tάμτα δήλωσε στο TLIFE για τη σημαντική αυτή βραδιά: Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω για τέταρτη χρονιά στην μεγάλη εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού της Avon! Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 21:30 θα βρεθούμε διαδικτυακά στο tlife για να παρουσιάσουμε μουσικά το Νέο ημερολόγιο που έχει προσφέρει πολλά στην εκστρατεία αφού αυτή χρηματοδοτείται απο τα έσοδα του ημερολογίου! Save the date!!! 

Συντονίσου στο tlife σήμερα 3 Δεκεμβρίου στις 21:30 και παρακολούθησε με live streaming ένα unplugged session με πολλές - πολλές εκπλήξεις!"

Εδώ θα μπορείς να δεις live τη συναυλία της Δευτέρας!

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο