Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δες τι ρώτησαν την Kristen Stewart από την Ελλάδα! Plus: έχασες το live chat; Έχεις μια δεύτερη ευκαιρία!

Δες τι ρώτησαν την Kristen Stewart από την Ελλάδα! Plus: έχασες το live chat; Έχεις μια δεύτερη ευκαιρία!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 20.10.2012 | 09:44

tlife

Η Kristen Stewart απάντησε ζωντανά στις ερωτήσεις αναγνωστριών σε sites ανά τον κόσμο. Αν το έχασες αυτή είναι η δευτερή σου ευκαιρία!


Η Kristen Stewart είναι η νέα μούσα του οίκου Balenciaga και του ολοκαίνουριου αρώματος Florabotanica. Ξέρω πώς στο έχω πει δεκάδες φορές αλλά για την έστω και μια πιθανότητα κάποια εκεί έξω να μην το γνωρίζει, αξίζει να το επαναλάβω!

Το άρωμα το έχω μυρίσει (παύλα φορέσει!) ξανά και ξανά και σύντομα θα μοιραστώ εντυπώσεις. Όμως, το θέμα εδώ είναι η καινοτομία του οίκου ο οποίος οργάνωσε ένα live beauty chat παγκόσμιο! Άνθρωποι, fan του οίκου και αγαπημένες αναγνώστριες στήθηκαν μπροστά από την κάμερα για να δουν την Kristen Stewart να απαντά live στις δικές τους ερωτήσεις, πάνω από 5.000 οι οποίες είχαν σταλεί από πριν.

Φυσικά, στο chat δεν απάντησε όλες αφού διήρκησε κάτι λιγότερο από μισή ώρα. Ωστόσο ανάμεσα στις ερωτήσεις η Kristen απάντησε και μια ερώτηση που είχε σταλεί από Ελλάδα και δυστυχώς δεν ήταν η δική μου, αλλά αν κάποια από εσάς που διαβάζετε τώρα το άρθρο έστειλε την ερώτηση "Τι χρώμα είναι για σένα το Florabotanica" να στείλει τώρα το σχόλιό της! Θέλω να μάθω πώς ένιωσε... Να σου απαντά η Kristen Stewart!

Δες το βίντεο στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο