Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δες το σπίτι που μεγάλωσαν οι αδερφές Middleton!

Δες το σπίτι που μεγάλωσαν οι αδερφές Middleton!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.05.2011 | 11:14

tlife

Από τα καλύτερα αναμνηστικά... Τι να σου κάνουν όλα τα υπόλοιπα, όταν έχεις φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της πριγκίπισσας...

Τι να σου κάνουν όλα τα υπόλοιπα αναμνηστικά, όπως για παράδειγμα το see-through φόρεμα από την επίδειξη μόδας του πανεπιστιμίου, όταν έχεις φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της πριγκίπισσας Catherine...

Το σπίτι λοιπόν που μεγάλωσε η Kate και η Pippa, βγαίνει σε πληστιριασμό με τιμή στόχου τα 495.000 λιρες! Ο μεσίτης Dudley Singleton, που το διαχειρίζεται, είναι λαλίστατος!

Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει ένας υπέροχος κήπος και στο τέλος του δρόμου μία παμπ που ονομάζεται Queen’s Head, καταλληλότερο όνομα δεν θα μπορούσε να έχει! Έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και οι γονείς των κοριτσιών. ο Mike και η Carole Middleton το αγόρασαν το 1979 για 34.700 λίρες! Η Κate έμεινε σε αυτό το σπίτι μέχρι τα 13 της χρόνια.
Στη φωτογραφία βλέπεις το δωμάτιο της Kate! Το σπίτι είναι σε σχέδιο που παραπέμπει στη βικτοριανής περιόδο, με σύγχρονη κουζίνα και έχει κεντρινή θέρμανση.Καθώς μεγάλωνε όμως το πάνω ωμάτιο ήταν πολύ μικρό για εκείνη και σαν μελλοντική προγκίπισα, ήθελε μεγαλύτερο με πρισσότερα παράθυρα και θέα! Έτσι πήγε σε αυτό που βλέπεις.

Και εδώ βλέπεις την κουζίνα της οικογένειας, όπου προετοιμάζονταν τα γεύματα της Kate και της Pippa.Δύο τετράγωνα κάτω από το σπίτι είναι το σχολείο που πήγαινε η Kate μέχρι τα οχτώ. Ενώ πλού κοντά είναι και η εκκλησία όπου πήγαινε όλη η οικογένεια.

Δες φωτογραφίες από το υπόλοιπο σπίτι στο TLIFE!

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook