Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δες το σπίτι της Μ. Χρουσαλά και του Λ. Πατίτσα!

Δες φωτογραφίες!

O Λέων Πατίτσας εδώ κι αρκετό καιρό, είχε δει ένα νεοκλασικό οικοδόμημα στην οδό Δέλτα στο Ελληνικό, το οποίο ζήτησε κι από την Μαριέττα να επισκεφθεί, γιατί του άρεσε πολύ. Όταν διαπίστωσε πως και η Μαριέττα ενθουσιάστηκε της αποκάλυψε ότι πρόκειται να το αγοράσει και να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες, ώστε σύντομα να μετακομίσουν εκεί και το σπίτι αυτό ν’ αποτελέσει τη φωλίτσα του έρωτά τους και της οικογένειας που θα δημιουργήσουν αργότερα.

Έτσι κι έγινε. Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Espresso”, συνεργεία εργάζονται όλη μέρα και νύχτα στον χώρο, προκειμένου να μην ξεφύγουν από το χρονοδιάγραμμα που έχουν ορίσει και μάλιστα, πρόκειται για καθαρά ελληνική αρχιτεκτονική, που σε αρκετά σημεία θυμίζει βασιλικές επαύλεις.

Το ζευγάρι έχει καταλήξει στην εσωτερική διακόσμηση και ομάδα διακοσμητών, έχει ήδη ξεκινήσει τις παραγγελίες. Παρά τις αυξημένες της υποχρεώσεις και τη συμμετοχή της στο ”Dancing with the stars 2”, η Μαριέττα, που δραστηριοποείται και επιχειρηματικά, επιβλέπει συνεχώς τις εργασίες και την ανακαίνηση του ακινήτου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε