Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Δέσποινα Μοίρου: Στο Χόλιγουντ βρήκα τον άντρα της ζωής μου!

Δέσποινα Μοίρου: Στο Χόλιγουντ βρήκα τον άντρα της ζωής μου!

Η ηθοποιός που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, μιλά για τις ευκαιρίες που της ανοίχτηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού…

Η ηθοποιός που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, μιλά για τις ευκαιρίες που της ανοίχτηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και για την νέα της αγάπη.

Η θελκτική Θρακιώτισσα, Δέσποινα Μοίρου, είναι πλέον μόνιμη κάτοικος Λος Άντζελες κι έχει τον δικό της ατζέντη – πράγμα που όπως διαβάζουμε στην Real life, αποτελεί προϋπόθεση για καριέρα στην Αμερική. Αυτό το διάστημα μάλιστα, ετοιμάζεται να παίξει σε μια ταινία θρίλερ, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο στην Νέα Υόρκη.

Μπορεί ο ατζέντης της να μην την πιέζει να διορθώσει την προφορά της, της επισημαίνει όμως, συνεχώς να χάσει κιλά. “Μαλώνω με τον ατζέντη μου γιατί η τάση στην Αμερική είναι να είσαι αδύνατη σε σημείο άρρωστο… Για έναν ρόλο θα το έκανα, αλλά όχι στη ζωή μου. Είμαι μεσογειακή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κόψει ακόμα το τσιγάρο γιατί μ’ αρέσει, αλλά πραγματικά έχω ηρεμήσει και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί είναι καθαροί και σ’ αυτά που σου λένε και στις οικονομικές συναλλαγές”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε