Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Διακοπές με το νέο amore για την Ελεονώρα;

Με ποιον είναι εδώ και 4 μήνες η γνωστή παρουσιάστρια; Τι λέει η ίδια για την φάση στην οποία βρίσκεται…

Είναι γνωστό ότι πριν  περίπου 7 μήνες  χώρισε η Ελεονώρα από τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκυ και μας ενημέρωσε μέσα από την ιστοσελίδα της. Λίγες μέρες πριν  μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή της για την νέα σχέση του πρώην συντρόφου της. Τι συμβαίνει όμως στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας; Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά αλλά η  ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα…

 

“It’s Complicated” ή αλλιώς “είναι περίπλοκο”, είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την φάση στην οποία βρίσκονται αυτή την περίοδο τα ερωτικά της μιλώντας στην εκπομπή του Θέμη Γιωργαντά. Αποκάλυψε επίσης: “Δεν είμαι 100% μόνη μου. Είμαι σε μια πρώιμη φάση.

“Εγώ είμαι free αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχω κανονίσει ακόμα κάτι. Είναι από τα λίγα καλοκαίρια που δεν έχω κανονίσει κάτι από νωρίς και μου αρέσει. Όταν είμαι μόνη μου, μου αρέσει γενικά να μην κανονίζω”, δήλωσε στη συνέχεια όσον αφορά τα σχέδιά της για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ξεκαθάρισε ότι το φετινό καλοκαίρι θέλει να το περάσει μόνη της και ότι αν δεν είχε να δει φίλους και διαφορετικές παρέες, θα έκανε ένα ταξιδάκι ολομόναχη! Παρόλα αυτά ίπε πως θα συνδιάσει και κάποιες μέρες με το νέο amore αλλά δεν έχει κανονισε ακόμα κάτι. “Θα συνδυαστεί και το ερωτικό κομμάτι. Απλά δεν έχω πει πάμε εκεί από τότε μέχρι τότε και θα κάνουμε αυτό. Είναι λίγο πιο φλου“, δήλωσε η Ελεονώρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε