Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Διαλειμματική νηστεία!Χάσε 10 κιλά σε 6 εβδομάδες τρώγοντας μια μέρα τα πάντα και την άλλη ελάχιστα

Τη μία μέρα μπορείς να φας ό, τι θέλεις. Και όσο θέλεις. Την επόμενη μέρα όμως πίνεις μόνο νερό και μπορείς να φας ένα μόνο γεύμα. Και πάει λέγοντας… ή μάλλον χάνοντας!

Είναι το talk of the town στη διατροφή και πρέπει να είσαι ενημερωμένη. Το όνομά της; “Διαλειμματική Νηστεία”! Πρόκειται για ένα lifestyle διατροφής που θέλει να καταρρίψει όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα για τη σωστή διατροφή. Και φυσικά υπόσχεται να χάσεις πολλά κιλά και απώλεια μεγάλου ποσοστού λίπους σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Η δίαιτα υπόσχεται απώλεια μέχρι και 10 κιλών σε 6 εβδομάδες, αλλά και 10% από το σωματικό σου λίπος. Είναι αλήθεια; Μπορείς να την ακολουθήσεις ή μήπως πρόκειται για άλλη μια fad diet;

Τι είναι η “Διαλειμματική Νηστεία”;

“Πρόκειται για έναν τύπο δίαιτας στον οποίο γίνεται εναλλαγή μεταξύ «νηστείας» και ελεύθερης κατανάλωσης φαγητού ανά 24ωρο. Πιο συγκεκριμένα, ένα 24ωρο ελεύθερης κατανάλωσης φαγητού ακολουθείται από ένα 24ωρο στο οποίο γίνεται κατανάλωση μόνο νερού” εξηγεί η διαιτολόγος διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου. Σκέψου πως μέσα στην ημέρα πρακτικά τρως μόνο ένα γεύμα και στη συνέχεια δεν βάζεις τίποτα στο στόμα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε