Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Διαψεύδει τις φήμες για το έμφραγμα ο Jean Claude Van Damme!

Ο γνωστός ηθοποιός απαντά στις φήμες που λένε πως έπαθε έμφραγμα και σταμάτησε τα γυρίσματα την νέας του ταινίας!

Τους πιστούς θαυμαστές του προσπάθησε να καθησυχάσει, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός Jean Claude Van Damme. Ο ίδιος διέψευσε τις φήμες που έλεγαν πως έπαθε έμφραγμα και αποσύρθηκε από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ο Βέλγος ηθοποιός βρισκόταν στη Νέα Ορλεάνη προκειμένου να ξεκινήσει τριήμερα γυρίσματα. Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη, κάθε δράση στο πλατό “πάγωσε” και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Van Damme υπέστη μικρό έμφραγμα. Η σύζυγος του, Gladys Portugues, έσπευσε στο νοσοκομείο, ενώ ο εκπρόσωπός του αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε σχετικό με την υγεία του. “Τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω απρόσμενων γεγονότων”, ήταν η μόνη δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος.

Ωστόπσο, ο Jean Claude Van Damme έσπευσε να καθησυχάσει τους θαυμαστές, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έχει αποσυρθεί από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας για να αναρρώσει πλήρως από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. “Πριν από ώρες διάβασα μια φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και λέει πως έπαθα έμφραγμα. Παρακαλώ, μην πιστεύετε στις φήμες που δημοσιεύουν ανεπίσημες σελίδες”, γράφει ο διάσημος ηθοποιός.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν γνωρίζει ακόμη γιατί διακόπηκαν τα γυρίσματα και γιατί ο Van Damme πήγε στο νοσοκομείο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε