Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν…κρυφά!

Η Gisele Bundchen και ο Tom Brady
Η Gisele Bundchen και ο Tom Brady

Διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν αλλά κατάφεραν να κρατήσουν την τέλεση του γάμου τους σχεδόν…μυστική!

Η Gisele και ο αθλητής Tom Brady σε μία παραλία στις 6 το απόγευμα με ελάχιστους καλεσμένους, ένα μήνα μετά τον αρραβώνα τους. Ο γάμος έγινε στις 26 Φεβρουαρίου του 2009 στη Santa Monica, σε μία μικρή καθολική εκκλησία. Έπειτα ακολούθησε ένα party για τους φίλους τους στο σπίτι τους στο Brentwood.

O Ben Affleck και η Jennifer Garner

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2005 στα νησιά της Καραϊβικής. Η πρόταση γάμου είχε γίνει στα 33 γενέθλια της ηθοποιού και κουμπάρος τους έγινε ο Victor Garber, συμπρωταγωνιστής της στην σειρά “Alias”. H Gennifer και ο Ben έχουν αποκτήσει ήδη μία κόρη.

Η Jessica Alba και ο Cash Warren

Ο γάμος τους έγινε χωρίς καθόλου καλεσμένους. Η Jessica, που ήταν έγκυος στην κόρη της, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μία αίθουσα τέλεσης γάμων στο Beverly Hills. H ηθοποιός κι ο παραγωγός είναι αρραβωνιασμένοι από τον Δεκέμβριο του 2007 και ο γάμος τους έγινε στις 19 Μαίου 2008.

Η Beyonce και ο Jay-Z

Τρεις μέρες μετά την απόκτηση άδειας γάμου, το ζευγάρι παντρεύτηκε με την παρουσία 40 φίλων. Η τελετή έγινε στις 4 Απριλίου 2008, στο διαμέρισμα του γαμπρού στην Tribeca. Μετά την τελετή ακολούθησε party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Bee και ο αγαπημένος της είναι μαζί από το 2002.

Η Mariah Carey και ο Nick Cannon

Το ζευγάρι παντρεύτηκε έξι εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού πράγμα που ήταν αναπάντεχο. Η τελετή έγινε στις 30 Απριλίου 2008, στο σπίτι της τραγουδίστριας στις Μπαχάμες, με φόντο το ηλοβασίλεμα και με το ζευγάρι να είναι ντυμένο στα άσπρα.

Η Salma Hayek και ο Francois-Henri Pinault

O εκατομμυριούχος και η πανέμορφη ηθοποιός παντρεύτηκαν στο Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2009.  Δύο χρόνια νωρίτερα ήρθε στον κόσμο η μικρή τους κόρη Valentina Paloma. Τον γάμο τους τον περιγράφουν σαν “συνωμοσία” καθώς έγινε γνωστός μόνο όταν επανέλαβαν τους όρκους στην Βενετία τον επόμενο μήνα.

Η Scarlett johansson και ο Ryan Reynolds

H τελετή του γάμου τους τον Σεπτέμβρη του 2008 ήταν από τις πιο απλές. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι παρευρέθηκαν στο γάμο που έγινε στο Vancouver, μετά την τελετή. Οι στενοί φίλοι και συγγενείς είδαν το αγαπημένο ζευγάρι να παντρεύεται 4 μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε