Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωρά τους!

Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα πέρασαν φέτος οι διάσημες μαμάδες της ελληνικής showbiz…

Baby boom είχαμε αυτό το χρόνο στην ελληνική showbiz και πολλές από τις Ελληνίδες star που έγιναν μανούλες, πέρασαν χθες τα πρώτα τους Χριστούγεννα με τα αγγελούδια τους.
 
Χαρούμενες και χαμογελαστές οι αγαπημένες σου celebrities πήραν στην αγκαλιά τα μωράκια τους και ένιωσαν λίγη από τη μαγεία των γιορτών. Τα φετινά Χριστούγεννα είναι, άλλωστε, γι’ αυτές πολύ ξεχωριστά αφού αυτή τη χρονιά πήραν το πιο ουσιαστικό δώρο.
 
Πάμε να δούμε ποιες είναι οι διάσημες που γιόρτασαν χθες μαζί με τα παιδάκια τους…

Ράνια Θρασκια

Πρώτη στη λίστα είναι η γλυκιά παρουσιάστρια, που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι, παραμονή Χριστουγέννων. Η Ράνια Θρασκία και ο σύζυγός της, Ανδρέας Φωτόπουλος, μπορεί να πέρασαν τα Χριστούγεννα μέσα στο μαιευτήριο, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να ζήσουν τη μαγεία τους.

 
Πέγκυ Ζήνα
 
Τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με την κορούλα της πέρασε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που έφερε τον Οκτώβριο στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, είναι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Η κορούλα της, που θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα και θα έχει νονό τον κουμπάρο τους Ηλία Ψινάκη, έχει κλέψει σίγουρα την παράσταση στο σπίτι και έχει ξετρελάνει τόσο την Πέγκυ, όσο και τον μπαμπά της Γιώργο Λύρα.

Δες περισσότερες μαμάδες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε