Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Χ. Ρώμα!

Δες ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο”!

Διάσημες παρουσίες βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο” που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Αμφιθέατρο 9,84 στο Γκάζι.

Η σπουδαία ερμηνεία της Μαρίας Σκούντζου και των υπόλοιπων συντελεστών της παράστασης αλλά και η μοναδική γραφή και σκηνοθετική ματιά του Χάρη Ρώμα που έφτιαξε μια παράσταση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λιτότητα.

Πλήθος ηθοποιών και φίλων καθώς και γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου παραβρέθηκαν στη παράσταση και τίμησαν με την παρουσία τους, τους συντελεστές του έργου.

Ανάμεσά τους: η Ντόρα Μπακογιάννη, η Κατερίνα Μητσοτάκη, ο Κώστας Γείτονας, η Ρωζίτα Σώκου, η Λόλα Νταιφά, ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου, η Ρένια Λουιζίδου με τον σύζυγο της, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την Μπέσσυ Μάλφα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Αλπμέρτο Εσκενάζυ, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο Μέμος Μπεγνής, η Αγγελική Δαλιάνη, ο Σωκράτης Αλαφούζος με την Άριελ Κωνσταντινίδη, η Άννα Κουρή, η Μαρία Ανδρούτσου, η Ισαβέλα Βλασιάδου, κ.α.

Δες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε