Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Διάσημες παρουσίες στον παλμό των Bon Jovi! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

To TLIFE βρέθηκε στη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος στην Αθήνα…

Μια συναυλία υπερθέαμα στο πλαίσιο του “Open Air 2011 Tour” έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα οι Bon Jovi. Το θρυλικό συγκρότημα από το New Jersey της Αμερικής έβαλε “φωτιά” στο ΟΑΚΑ με το ρυθμό, τα τραγούδια και τη φοβερή δυναμική του στη σκηνή. Το κοινό τους αποθέωσε από την πρώτη στιγμή που ανέβηκαν στο stage και οι διαχρονικοί Bon Jovi δεν τους απογοήτευσαν, ροκάροντας για περισσότερο από 3 ώρες.

Ο Jon Bon Jovi, ο Richie Sambora, ο David Bryan και ο Tico Torres τραγούδησαν μερικά από τα μεγαλύτερα hits τους και το κατάμεστο στάδιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ενώ, μόλις ξεκίνησαν να ερμηνεύουν το “It’s My Life”, το ”Have A Nice Day” και το “Livin’ on a Prayer”, οι φανατικοί θαυμαστές τους άρχισαν να τραγουδούν στο ρυθμό τους. Ακολούθησαν και άλλα αγαπημένα τους κομμάτια όπως: ”You Give Love A Bad Name”, “Wanted Dead Or Alive”, “I’ll Be There For You”, “Blaze Of Glory”, “Keep The Faith”, “Always”, αλλά και τα νέα τους τραγούδια από το “Greatest Hits Album” τους που κυκλοφορεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ BON JOVI

Το “παρών” στη συναυλία έδωσαν και πολλοί celebrities που είναι φανατικοί θαυμαστές του συγκροτήματος. Ανάμεσά τους ήταν η Ελεονώρα Μελέτη που εμφανίστηκε με νέο λουκ, η Δούκισσα Νομικού, η Δήμητρα Αιγινίτη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Ηλίας Πανταζόπουλος,ο Νίνο,  η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιάννης Αίβάζης…

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε