Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Διάσημες που φωτογραφήθηκαν γυμνές χωρίς retοuche!

H Claudia Schiffer

Οι διάσημες σταρ που τόλμησαν να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό χωρίς ρούχα και χωρίς photoshop!

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Britney Spears και της Jessica Simpson, που δείχνουν τις δύο star χωρίς ψηφιακή επεξεργασία, ανασύρουν στην μνήμη μας κι άλλες celebrities που το τόλμησαν.

Η Claudia Schiffer φωτογραφήθηκε  για το περιοδικό Tank φορώντας μόνο ένα παντελόνι . Aν και είναι μητέρα που πλησιάζει τα 40, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια,  θα σταματήσει να γδύνεται για το φακό μόνο αν φτάσει στα 60-70. Νιώθει καλά με το σώμα της ακόμα και χωρίς retus και το δείχνει.

Η Jennifer Hawkins

H Jennifer Hawkins πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Marie Claire της Αυστραλίας στα πλαίσια μιας καμπάνιας κατά της ψηφιακής επεξεργασίας των φωτογραφιών και της ανάπτυξης θετικής εικόνας για το σώμα. Το διάσημο 26χρονο μοντέλο δήλωσε: “Δεν είμαι μια αδύνατη φιγούρα, σκέφτηκα ότι θα είναι καλό να δείξω στις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους και να έχουν αυτοπεποίθηση”.

Η Betheny Franklin

H τηλεοπτική σταρ της Νέας Υόρκης Betheny Frankel φωτογραφήθηκε για την οργάνωση Peta που εναντιώνεται στη χρήση γούνας. Η 39χρονη ηθοποιός ήταν έγκυος κατά την διάρκεια της φωτογράφησης και κατηγορήθηκε που επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες κι έτσι λίγο καιρό αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα τις πραγματικές λήψεις. 

H Sadie Frost

H πρώην σύζυγος του Jude Law και μητέρα 3 παιδιών, Sadie Frost, εμφανίζεται στο περιοδικό Grazia χωρίς να ντρέπεται για τις ατέλειές της. “Θέλω να στείλω ένα μύνημα. Δεν είναι το θέμα να βγάλω τα ρούχα μου και να χρησιμοποιήσω τα τεχνικά μέσα για να φανώ αδύνατη”, δήλωσε η Frost η οποία έγραψε και το άρθρο που συνόδευε τις φωτογραφίες. “Είμαι στα 40 μου και δεν μπορώ να κάνω τον εαυτό μου να φανεί νεότερος αλλά μπορώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη”, συνέχισε. 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε