Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διάσημη πορνοστάρ στρέφεται στο τραγούδι!

Η Jenna Jameson μετά την απόκτηση των διδύμων της αποφάσισε να ξεκινήσει μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία

Η Jenna Jameson είναι η γυναίκα που διακοσμούσε για δεκαετίες τους τοίχους των αντρών με τις προκλητικές φωτογραφίες της. Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του – και όχι μόνο- έχει δει έστω μια φορά κάποια πορνοταινία της.

Τα τελευταία χρόνια όμως και ειδικά μετά την γέννηση των δύο παιδιών της η sexy πορνοστάρ, αποσύρθηκε από την ροζ βιομηχανία και ανακάλυψε το ταλέντο της στο… τραγούδι! Εργάζεται σκληρά για την δημιουργία του πρώτου της δισκογραφικού album με παραγωγό τον Jud Mahoney.

”Με το τραγούδι είχα ασχοληθεί ξανά πολύ παλιά όταν συμμετείχα σε μία παράσταση στο Vegas. Tότε όμως δεν το έβλεπα επαγγελματικά. Πλέον είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο μου εγχείρημα , αλλά και πολύ αγχωμένη”, δηλώνει η Jenna.

Το album της θα περιλαμβάνει την συμμετοχή και άλλων καλλιτεχνών των οποίων τα ονόματα έιναι ακόμη άγνωστα. Η εκρηκτική ξανθιά αποφεύγει να αποκαλύψει περισσότερα και το μόνο που λέει είναι πως ο παραγωγός της είναι πολύ ταλαντούχος και σύντομα θα αποκαλύψει τα ονόματα και των υπόλοιπων συνεργατών της.

”Δεν είμαι σίγουρη αν το τραγούδι θα αποτελέσει για μένα μία δεύτερη καριέρα. Αυτό εξαρτάται από το αν θα με δεχτεί ο κόσμος κι αν θα ”πουλάει” η μουσική μου. Εύχομαι να πετύχει”, εξομολογείται η πρώην πορνοστάρ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε