Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διάσημοι παίζουν volley για καλό σκοπό!

Διάσημοι παίζουν volley για καλό σκοπό!
Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ναταλία Δραγούμη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.06.2010 | 11:48
Πρώτη δημοσίευση: 09.06.2010 | 11:48

Οι εγχώριοι σταρ δοκίμασαν το ταλέντο τους beach volley, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο του Athens Gold Cup 2010.

Η λάτρης των σπορ Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Σπύρος Πώρος, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Στέλλα Δημητρίου, ο Γιάννης Μαρακάκης και ο Κώστας Γκρέκας έβαλαν τα δυνατά τους με το σύνθημα "Μπορείς Να Αλλάξεις Τη Ζωή Σου".Η εκδήλωση έγινε για τις ανάγκες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού WIN Hellas με την πρόεδρό του Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου να εκτελεί χρέη αναπληρωματικής παίκτριας. Στους αναπληρωματικούς ήταν ακόμα η Χρυσάνθη Ντάφλα, ο Μάριος Λέκκας, η Ολγα Καρπαθάκη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Μανίκας και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών μεταλλείων στους συμμετέχοντες. Η πρόεδρος του WIN Hellas απένειμε το βραβείο του MVP στον Βραζιλιάνο παίκτη Para καθώς και το χάλκινο μετάλλιο στους παίκτες της Εσθονίας που κατέκτησαν την τρίτη θέση.   Διαδώστε αυτό το άρθρο