Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Διάσημοι που πρωταγωνίστησαν σε video clip των συντρόφων τους!

Οι τραγουδιστές επιλέγουν πολλές φορές στα video clip τους να πρωταγωνιστούν οι σύντροφοί τους!

Οι άνθρωποι που είναι μαζί στη ζωή απολαμβάνουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και στα επαγγελματικά τους βήματα. Ειδικά όταν η δουλειά τους ενός σχετίζεται με του άλλου. Πολλές φορές αυτός είναι ένας τρόπος για να επισημοποιήσουν την σχέση τους ή απλά για να εκφράσουν ο ένας στον άλλο τα συναισθήματά του. Βέβαια, υπάρχουν και οι πιο καχύποπτες από μας που θα πουν ότι το κάνουν απλά για να τραβήξουν περισσότερο την προσοχή. Οι τραγουδιστές για παράδειγμα επιλέγουν πολλές φορές στα video clip τους να πρωταγωνιστούν οι σύντροφοί τους!
 
Όπως και να έχει εμάς μας αρέσει να βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια και το απολαμβάνουμε περισσότερο όταν αυτό έχει και μουσική! Ας δούμε μερικά από τα ζευγάρια που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την οπτικοποίηση κάποιου τραγουδιού:

Μουζουράκης – Σολωμού

“Φίλα με ακόμα”, τραγουδά ο Πάνος Μουζουράκης στην αγαπημένη του Μαρία Σολωμού και όχι μόνο όταν βρίσκονται οι δύο τους. Το ίδιο της λέει τραγουδιστά και στο video clip του ομώνυμου τραγουδιού στο οποίο η όμορφη ηθοποιός κάνει guest. Φαίνεται πως το ζευγάρι νιώθει ασφάλεια πια για τον έρωτά του και δεν διστάζει να τον αφήσει να φανεί και μπροστά στην κάμερα.



Πάριος – Αλιμπέρτη

Από τα πιο δημοφιλή τραγούδια είναι το “Καλημέρα, τι κάνεις;” του Γιάνη Πάριου. Το ίδιο δημοφιλής ήταν και ο έρωτάς του με την Σοφία Αλιμπέρτη. Ένας έρωτας που δύσκολα πιστέψαμε το τέλος του και που έχει μείνει στο μυαλό μας ως ιδανικός καθώς ο πιο ερωτικός τραγουδιστής της Ελλάδας έχει αφιερώσει πολλά από τα τραγούδια του στην αγαπημένη του και μητέρα των 2 παιδιών του. Η Σοφία στάθηκε αντάξια στο πλευρό του αλλά και στο καταπληκτικό και χαρούμενο video clip του τραγουδιού.



Ίμβριος – Γερμανού

Ένα ζευγάρι που έχει κάνει πολλές επιτυχίες μαζί! Η Ναταλία Γερμανού έγραφε στίχους και ο Πέτρος Ίμβριος τους ερμήνευε. Η όμορφη παρουσιάστρια του “Μες την καλή χαρά” όμως ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα τραγούδια της και έτσι έγινε! Μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι στη ζωή αλλά αγαπιούνται το ίδιο και δεν σταμάτησαν ποτέ να νοιάζονται ο ένας για τον άλλο.


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε