Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Διάβασε όλες τις υποψηφιότητες για τα MTV EMA 2011!

H Lady Gaga κυριαρχεί με 6 υποψηφιότητες…

Το MTV ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα 2011 MTV EMA με τη Lady Gaga να κυριαρχεί διεκδικώντας βραβεία σε έξι κατηγορίες και τους Katy Perry και Bruno Mars να την ακολουθούν στενά με τέσσερις υποψηφιότητες. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, που σημείωσε φέτος τις περισσότερες πωλήσεις, αλλά και οι Justin Bieber και Thirty Seconds To Mars συγκέντρωσαν φέτος από 3 υποψηφιότητες.

Η 18η ετήσια απονομή των MTV EMA -της μεγαλύτερης γιορτής της μουσικής στην Ευρώπη με τους πιο Hot καλλιτέχνες από κάθε γωνιά της γης- θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Odyssey Arena του Belfast, μόνο στο MTV.

Οι χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι η Dell, η Replay, η Hyundai και η Swatch. Οι βασίλισσες της pop – Lady Gaga και Katy Perry – θα «μονομαχήσουν» στα φετινά EMA σε τέσσερις κατηγορίες: Best Live, Best Pop, Best Female αλλά και στην κατηγορία Best Song, στην οποία η Perry είναι υποψήφια με το hit της «Firework» και η Gaga με το «Born This Way».

Η Lady Gaga είναι επίσης υποψήφια για το βραβείο Best Video με το ίδιο τραγούδι καθώς και για το Biggest Fans. Ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός Bruno Mars διεκδικεί τέσσερα πολυπόθητα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Best New, Best Male, Best Push και Best Song για το κομμάτι «Grenade».

Η Adele συγκέντρωσε υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best Female, Best Song και Best Video με την επιτυχία της «Rolling In The Deep». Ο Justin Bieber θα διεκδικήσει το βραβείο στις κατηγορίες Best Pop, Best Male και Biggest Fans. Οι Thirty Seconds To Mars είναι υποψήφιοι για τα βραβεία Best Alternative, Best World Stage και Biggest Fans.

Όπως πάντα, τα MTV Europe Music Awards περιλαμβάνουν υποψηφιότητες από όλα τα είδη της μουσικής, αναγνωρίζοντας τους παγκόσμιους super stars και τους πιο hot καλλιτέχνες της χρονιάς. Οι Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa και Kings of Leon είναι υποψήφιοι σε 2 κατηγορίες βραβείων EMA.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε