Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Με ποια την απάτησε! Είχε βάλει ντετέκτιβ η Αντζελίνα

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Με ποια την απάτησε! Είχε βάλει ντετέκτιβ η Αντζελίνα

Αγεφύρωτες διαφορές επικαλέστηκε η Αντζελίνα Τζολί στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, ζητώντας την επιμέλεια των 6 παιδιών της με τον Μπραντ Πιτ.

Η είδηση του διαζυγίου Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ μετά από 12 χρόνια σχέσης και 6 παιδιά έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται πλέον στους λόγους που μπορεί οδήγησαν το λαμπερό ζευγάρι στον χωρισμό.

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να απατούσε τη γυναίκα του με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ, με την Αντζελίνα Τζολί να προσλαμβάνει ντέτεκτιβ και να μαθαίνει τελικά την πικρή αλήθεια. Σύμφωνα με το Page Six, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν έμαθε από ιδιωτικό ερευνητή πως ο Μπραντ Πιτ την απατά με τη Μαριόν Κοτιγιάρ στο σετ της νέας τους ταινίας Allied. Η Μαριόν Κοτιγιάρ έχει σχέση με τον ηθοποιό και συγγραφέα Guillaume Canet από το 2007 και έχουν ένα 4χρονο αγοράκι.

Στην αίτηση διαζυγίου η Αντζελίνα ζήτησε την επιμέλεια των 6 τους παιδιών, με πηγή κοντά στο ζευγάρι να αναφέρει πως δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που ήθελε να τα αναθρέψουν και πως ήταν εξοργισμένη με τις μεθόδους του. Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται επίσης να κουράστηκε από τις καταχρήσεις μαριχουάνας και αλκοόλ του Μπραντ Πιτ και τα προβλήματα διαχείρισης του θυμού του. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2004 και παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 2014.

Η Αντζελίνα Τζολί, που εκπροσωπείται νομικά από τη Laura Wasser, δεν ζητά διατροφή και αναφέρει ως ημερομηνία χωρισμού τους στην αίτηση διαζυγίου τη 15η Σεπτεμβρίου 2016. Η τελευταία φορά που είχε φωτογραφηθεί μαζί το λαμπερό ζευγάρι ήταν τον περασμένο Νοέμβριο ενώ προωθούσαν την ταινία τους “By the Sea”.

Ο δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί Robert Offer επιβεβαίωσε την Τρίτη πως η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. “Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο μάνατζερ της Αντζελίνα Τζολί εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας πως “θα κάνει πάντα ό,τι είναι καλύτερο για να προστατεύσει τα παιδιά της. Εκτιμά την κατανόηση όλων να σεβαστούν την ανάγκη για προστασία της ιδιωτικής της ζωής σε αυτή τη στιγμή”. Μέχρι στιγμής Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ δεν έχουν απαντήσει στα αιτήματα της Dailymail για ένα σχόλιο γύρω από τα όσα ακούγονται περί παράνομου δεσμού τους.

“Θα μπορούσα να πω ότι η ανακοίνωση του διαζυγίου αποτελεί σοκ, αλλά δεν είναι. Αυτό το διαζύγιο ακούγεται εδώ και πολύ καιρό”, δήλωσε φίλος του ζευγαριού. Οι τριγμοί στη σχέση τους, όπως ανέφερε, άρχισαν αμέσως μετά τον γάμο τους το 2014. “Όταν η Αντζελίνα υποβλήθηκε σε μαστεκτομή το 2013, η υγεία και η ζωή της σε γενικές γραμμές έγιναν προτεραιότητά της. Οι απόψεις της για τη ζωή άλλαξαν. Δεν ήταν πλέον η άγρια, γεμάτη αγάπη γυναίκα που ήταν. Έπαιρνε τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά”.

Η μητέρα της Marcheline Bertrand, που πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών το 2007, ήταν πάντα μεγάλη επιρροή για την Αντζελίνα. “Ο Μπραντ ήταν υποστηρικτικός και ήθελε να είναι στο πλευρό της, οπότε αποφάσισαν να παντρευτούν για χάρη των παιδιών τους και όχι τόσο για τους ίδιους. Ήθελαν τα παιδιά τους να νιώθουν πως οι γονείς τους ήταν καλά επειδή είχαν επηρεαστεί πολύ από τα προβλήματα υγείας της Αντζελίνα. Ο Μπραντ θεωρούσε ότι είναι σημαντικό να ζουν τη ζωή στο έπακρο, ενώ η Αντζελίνα φαινόταν να αποσύρεται και να βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της και τη δουλειά της στον ΟΗΕ”.

Οι βαθύτεροι λόγοι πίσω από το διαζύγιό τους είναι οι ίδιοι που τον έκαναν να χωρίσει και την Jennifer Aniston. “Είχε βαρεθεί την ήσυχη ζωή που έκαναν. Όταν ήταν με την Jennifer Aniston, η Αντζελίνα του παρείχε τον ενθουσιασμό που έλειπε από τη ζωή του. Αλλά όταν η Αντζελίνα έγινε πιο σοβαρή, ο Μπραντ αισθάνθηκε πως δεν ήταν η γυναίκα που αγάπησε”. Έτσι άρχισε να το ρίχνει στη δουλειά και έκανε 6 ταινίες από τότε που παντρεύτηκαν ενώ πρόκειται να ξεκινήσει και το σίκουελ για το World War Z. “Η Αντζελίνα δεν ενέκρινε την ταινία επειδή ήξερε ότι θα φύγει μια ακόμα φορά μακριά από εκείνη και τα παιδιά τους τη στιγμή που τον χρειαζόντουσαν περισσότερο από ποτέ”.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε