Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Δικαιώθηκε δικαστικά η Γωγώ Μαστροκώστα!

Η Γωγώ Μαστροκώστα κέρδισε από τα Κυπριακά δικαστήρια μια παλιά υπόθεση που αφορούσε την αντιδικία της με τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου.

Το Κυπριακό περιοδικό Flash είχε φιλοξενήσει κατα το 2005 μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου στην εκδότριά του Άντρη Τζαβέλα.

Στην συνέντευξη αυτή είχαν χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πολίτης”, πολλά μειωτικά επίθετα για την Γωγώ. “Ακραίο λιβελογράφημα” χαρακτηρίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας και τον δικαστή κο Καλογήρου Λεωνίδα. 

Σύμφωνα με το δικαστήριο η συνέντευξη δεν έβλαπτε την επαγγελματική πορεία της Γωγώς Μαστροκώστα αφού δημοσιέυθηκε μόνο στην Κύπροκι εκείνη βρισκόταν μόνιμα στην Ελλάδα, παρόλα αυτά επέβαλε πρόστιμο στους υπεύθυνους το ποσό των 30 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Συγκεριμένα το η αναφορά στην απόφαση του δικαστηρίου έλεγε: “το δημοσίευμα στην ολότητά του αλλά και οι επιμέρους αναφορές που περιέχονται σ΄ αυτό είναι αναμφίβολα δυσφημιστικές για τη Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία δικαίως διαμαρτύρεται. Την παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, ως πρόσωπο ανήθικο, ανέντιμο, ανάξιο σεβασμού, χαμηλής νοημοσύνης κλπ. Αναφέρονται και πολλά άλλα, μειωτικά για την προσωπικότητά της επίθετα, όπως «βούρλο», «πόρνη», «σιχαμένη», «γελοία» κ.ά. Αναμφίβολα, όλα τα ανωτέρω τραυματίζουν την υπόληψη της ενάγουσας.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε