Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Διχάζει την κοινή γνωμη reality με ανάπηρα μοντέλα!

Διχάζει την κοινή γνωμη reality με ανάπηρα μοντέλα!

Ξεκίνησε η προβολή του προχθές από το BBC America

Η  Κέλλυ είναι 23 ετών και γεννήθηκε χωρίς αριστερό χέρι. Είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του reality Britain’s Missing Top Model που προβάλεται από προχθές από το BBC America.

Το αριστερό πόδι της Ρεβάκας δεν αναπτύχθηκε σωστά με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο κοντό από το δεξί.Είναι και αυτή πανέμορφη και μία από τις 8 που θα λάβουν μέρος στο παράδοξο reality.

Ο κόσμος της μόδας, κρύβει μέσα του, μεγάλες δόσεις ρατσισμού. Κρίνει τους πάντες από την εξωτερική τους εμφάνιση.Μέσα σε αυτόν τον άγριο  κόσμο θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν 8 νέα  πανέμορφα κορίτσια που η  η τύχη τις “χτύπησε” με  κάποιο σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας.

Θα “κονταροχτυπηθούν” για να νικήσει η καλύτερη και να κερδίσει μια φωτογράφηση στη Βρετανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire

To reality που προβλήθηκε και πέρσι με άλλες κοπέλες από το BBC Three,έχει διχάσει την κοινή γνώμη.Κάποιοι λένε ότι πρόκειται ουσιαστικά για μία αποδοχή των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες και κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι το show δημιουργεί προβλήματα και υποβιβάζει την υπόσταση των κοριτσιών .

Κάντε κλικ στο site του καναλιού για να δείτε όλες τις κοπέλες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε