Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δούκισσα Catherine: πρώτη εμφάνιση μετά το γάμο με φόρεμα 56 ευρώ!

Δούκισσα Catherine: πρώτη εμφάνιση μετά το γάμο με φόρεμα 56 ευρώ!

To ίδιο και η Pipa…

Προέρχονται κι οι δυο τους από πολυεκατομμυριούχους γονείς κι έχουν σχέσεις συγγένειας με την βασιλική οικογένεια! Ο πριγκιπικός γάμος κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ… Την επομένη όμως, από την ημέρα του γάμου, η Catherine και η Pipa εμφανίστηκαν, ντυμένες με ρούχα γνωστής εταιρείας – με σχετικά χαμηλές τιμές – γεγονός που έκανε σαφές ότι δεν συνηθίζουν να κάνουν τις αγορές τους από την High Street.

Αφήνοντας πίσω τους τις διάσημες μάρκες και τ’ ακριβά ρούχα, η Kate και η αδερφή της δείχνουν να μην είναι κορίτσια σπάταλα στα χρήματα και ψωνίζουν ρούχα σε προσιτές τιμές.

Η σύζυγος του Πρίγκιπα William λοιπόν, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό και σύμφωνα με την Daily Mail, φορούσε ρούχα, τα οποία δεν ξεπερνούσαν στο σύνολό τους τα 200€, μιας και το μπλε της φόρεμα κόστιζε μόλις 56€ και οι μαύρες της πλατφόρμες, λίγο πιο τσιμπημένες, έκαναν περίπου 140€.

Η Pipa με την σειρά της, εμφανίστηκε με λευκό παντελόνι και μπεζ μπλουζάκι, σε αρκετά χαμηλές τιμές, και μπλε σακάκι (70€). Επιπλέον, κρατούσε μια αρκετά ακριβή τσάντα που άγγιζε τα 167€ και φορούσε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες που έκαναν 137€.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε