Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Dream Houses!

Υπάρχουν μερικά σπίτια που αξίζει να τα βλέπεις για την αρχιτεκτονική τους, τη διακόσμηση, την ομορφιά τους. Εικόνες που “χαϊδεύουν” την αισθητική σου και σε ταξιδεύουν στο όνειρο!

Tα πιο όμορφα σπίτια είναι συνήθως στα όνειρα μας καθώς δεν μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Έχουμε όμως την δυνατότητα να πάρουμε κάποιες ιδέες από πολυτελή σπίτια και να τις εντάξουμε στα δικά μας -ανάλογα με το στιλ μας- δίνοντας την αίσθηση που θέλουμε…

Σπίτια που αποτελούν έμπνευση, που χαϊδεύουν την αισθητική μας. Σπίτια που φλερτάρουν με το βλέμμα μας και ακονίζουν τη διακοσμητική μας σκέψη. Έτσι, θα το δούμε. Θετικά!

Το TLIFE σου συγκέντρωσε διάφορες φωτογραφίες από κρεβατοκάμαρες και καθιστικά, πολυτελείς οικίες που θα μας ταξιδέψουν στο όνειρο!

Πολυτέλεια σε σκούρο. Τα έπιπλα είναι σε πιο ανοιχτά χρώματα για να διατηρείται η αισθητική ισορροπία και η ιδιαίτερη προσοχή που έχει δωθεί μέχρι και στον φωτισμό δημιουργεί μια glam ατμόσφαιρα.

Διακοσμητική δημιουργικότητα σε άσπρο, μαύρο και γκρι. Σημείωσε πόσο όμορφα ξεχωρίζουν στο χώρο οι κόκκινες πινελιές. Λίγες, αλλά αρκετές για να δώσουν αυτό το “κάτι” παραπάνω”.

Το “τζίνι” της αισθητικής είχε έμπνευση. Χρωματική αρμονία, μινιμαλισμός και εντυπωσιακή απλότητα με φόντο το ηλιοβασίλεμα…

Όταν το ξύλο έχει κέφια μπορεί να δώσει πραγματικά έναν χώρο ζεστό και όμορφο. Σε μια ακατέργαστη μορφή αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

Δες περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε