Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Τζωρτζέλα Κόσσιαβα

Γιατί απουσίαζε σήμερα από την «Πρωινή Μελέτη».

Δύσκολες ώρες περνά η Τζωρτζέλα Κόσσιαβα. Χθες το βράδυ, ο σύζυγος της αδερφής της και υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Γιώργος Αποστολάκης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Όπως έχετε διαβάσει και σε άλλο άρθρο του Newsit ο 46χρονος άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε.

Ο Γιώργος Αποστολάκης χθες γιόρταζε όχι για τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές αφού κατάφερε να βρεθεί με περισσότερες από δέκα μονάδες μπροστά από τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο αλλά γιατί η σύζυγός του Έφη είχε γενέθλια.

Το βράδυ όμως, αισθανόμενος έντονη δυσφορία μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Την ώρα όμως που οδηγούσε, λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο, υπέστη το καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να συγκρουστεί με άλλα δύο αυτοκίνητα.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου τάραξε τους πολίτες του δήμου, ψηφοφόρους του ή μη, καθ’ ότι όλοι γνώριζαν ότι ήταν ένας έντιμος πολιτικός.

Λογικό λοιπόν σήμερα, η Τζωρτζέλα να απουσιάζει από την «Πρωινή μελέτη» του STAR και να συμπαρίσταται στην αδερφή της. Από εμάς, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος!

Γρηγόρης Μελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο 46χρονος υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος από ανακοπή ενώ οδηγούσε

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε