Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δύσκολες ώρες για τον “Έλληνα Ομάρ Σαρίφ”!

Ο Σπύρος Φωκάς εισήχθη χθες στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” με ανεύρυσμα κοιλιακής χώρας.

Ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον φίλο του και σκηνοθέτη Γιώργο Παπαθεοδώρου και τον Κώστα Ανδριανόπουλο οι οποίοι ήταν συνέχεια στο πλευρό του.

Μετά από σειρά εξετάσεων, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από ανεύρυσμα κοιλιακής χώρας και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

“Δεν φοβάμαι τίποτα, όλα θα πάνε καλά”, δήλωσε ο ίδιος ο ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso. Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι τέθηκε σε συναγερμό από την πρώτη στιγμή για τον μόνο Έλληνα ηθοποιό που ψηφίζει για τα βραβεία Oscar.

O Σπύρος Φωκάς αντιμετωπίζει πολύ γεναία την περιπέτεια υγείας του γιατί δεν θέλει να ανησυχήσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Το νοσηλευτικό προσωπικό του συνέστησε ξεκούραση αφού μέχρι πριν από λίγες μέρες έκανε γυρίσματα για το τηλεοπτικό σποτ που προβάλει την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Το Σεπτέμβριο θα δούμε τον χολιγουντιανό ηθοποιό στις κινηματογραφικές αίθουσες με την τελευταία του ταινία “Εικόνα σου είμαι”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε