Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ε. Αρβανιτάκη: “Επιδιώκω να είμαι μόνη!”

Για τη συνεργασία της με την Τάνια Τσανακλίδου μίλησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη!

Για τη συνεργασία της με την Τάνια Τασνακλίδου, τις συναυλίες και τη δύσκολη κατάσταση των ημερών μιλά η Ελευθερία Αρβανιτάκη, σε συνέντευξή της στην ΄”Ελευθεροτυπία”.

Η διάσημη τραγουδίστρια που θα δώσει μια μοναδική συναυλία μαζί με την Τάνια Τσανακλίδου στις 12 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, εξομολογείται πως γνωρίζει ότι πρόκειται για μια δύσκολη οικονομική περίοδο, αλλά η ίδια είναι πολύ ευχαριστημένη από αυτήν τη συνεργασία.

“Παρότι είμαστε πολύ διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, στρώνει η μία το χαλί στην άλλη να πατήσει και να αισθανθεί τη γλύκα ότι μπορείς να μοιράζεσαι τη σκηνή με έναν άνθρωπο που αγαπάς και εκτιμάς”, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, η ίδια λέει  ότι πολλές φορές έχει εμφανιστεί μόνη της στη σκηνή και αυτό είναι κάτι που την ενθουσιάζει. “Είναι φυσικό άλλες φορές να είσαι μόνη σου και άλλες με παρέα”, σημειώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη και προσθέτει: “”Ομολογώ ότι το να είμαι μόνη είναι κάτι που με έλκει, γι’ αυτό επιδιώκω να είμαι μόνη ή με νεότερους συναδέλφους στη σκηνή”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε