Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

E. Δημητροπούλου: ”Έχω δεχθεί δύο προτάσεις γάμου στο Facebook”!

Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλάει για τη συμμετοχή της στο Νησί αλλά και για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί μέσω facebook.

Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλάει για την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Νησί. ”Με είχαν επιλέξει για την ταινία Πεθαίνω για σένα, που ήταν να σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο σκηνοθέτης του Νησιού αλλά είχε ένα ατύχημα και την ταινία γύρισε ο Νίκος Καραπαναγιώτης. Όταν γινόταν το κάστινγκ για το Νησί, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης μου πρότεινε να συμμετάσχω. Είχα διαβάσει το βιβλίο δύο φορές”, δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ!

Αισθάνεται πολύ χαρούμενη για αυτή της την συμμετοχή: ”Είναι τόσο αξιόλογη παραγωγή και όλα τόσο φροντισμένα. Είχαν ήδη κανονίσει να επισκεφθούμε τους χώρους πριν κατεβούμε για γύρισμα, μας είχαν ξεναγήσει στη Σπιναλόγκα, μας είχαν δώσει βιβλιογραφία και οπτικοακουστικό υλικό, για να κατατοπιστούμε για τη νόσο του Χάνσεν και την ζωή στην Κρήτη εκείνη την εποχή. Μαζί με τη Γιούλικα Σκαφιδά κάναμε το πρώτο γύρισμα ως Άννα, τη μικρότερη κόρη της Ελένης και του Γιώργη. Αυτές τις σκηνές θα τις δείτε στα επόμενα επεισόδια”.

Η Ευγενία μιλάει για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά το Νησί αλλά και για το αν της έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. ”Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μου, εκτός από το γεγονός ότι πολλοί με αναγνωρίζουν και με ρωτάνε τι θα γίνει σε επόμενα επεισόδια, παρόλο που στα πρώτα εμφανίζομαι με περούκα. Έχω δεχθεί πρόταση γάμου. Δύο μάλιστα. Στο facebook. Στη μία έγραφε ότι ήταν διατεθειμένος να έρθει ακόμα και στην Κρήτη”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε