Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ε. Φουρέιρα – Νίνο: Ξεσήκωσαν το κοινό στη live εμφάνισή τους! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Ε. Φουρέιρα – Νίνο: Ξεσήκωσαν το κοινό στη live εμφάνισή τους! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Το TLIFE στην εμφάνισή τους σε γνωστό club…

Σε γνωστό club της παραλιακής εμφανίστηκαν την Πέμπτη το βράδυ ο Νίνο και η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκαν από το κοινό. Οι δυο καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θαμώνων.

 

Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε on stage φορώντας ένα καυτό κίτρινο σορτσάκι και ένα top από τους Jeffrey Campbell και Maria Patelis και τραγούδησε στου “Ερωτα την τρέλα”. Η σέξυ τραγουδίστρια εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τον αντρικό πληθυσμό και τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

 

Λίγο αργότερα, ανέβηκε στη σκηνή ο Νίνο, ντυμένος στα λευκά και εντυπωσίασε τα κορίτσια που ήταν εκεί. Σε μια στιγμή, μάλιστα, έβγαλε το σακάκι του και πήγε να το πετάξει στο κοινό, προκαλώντας παραλήρημα!

 

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί celebrities, ανάμεσα τους ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, ο Γιώργος Σατσίδης, η Σάσα Μπάστα, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο ράπερ Bo, οι REC, ο Αντύπας με την συζυγό του και πολλοί άλλοι.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε