Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ε. Καραγιάννη: ”Έχασα δύο παιδιά από τον Κ. Βουτσά!”

Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη μίλησε για τον γιο της, τον Κώστα Βουτσά και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

”Όταν έχεις φτάσει κοντά στο θάνατο, δεν σε φοβίζει τίποτα”, είπε χαρακτηριστικά η Εύη Καραγιάννη, μητέρα του ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη κι αναφέρθηκε αρχικά, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

”Σοκαρίστηκα, έκλαιγα συνέχεια για ένα μήνα. Δεν κλείστηκα όμως στον εαυτό μου κι ανέλαβα τις ευθύνες μου. Κανόνισα να έχω τους καλύτερους γιατρούς κι έβαλα σε τάξη το μυαλό μου. Έτσι μπόρεσα να αντιμετωπίσω και να ξεπεράσω, τον καρκίνο!”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”.

Επιπλέον, όταν ζούσε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, αξιολόγησε φίλους, ανθρώπους και καταστάσεις. ”Είχα ανθρώπους κοντά μου, που μου συμπαραστάθηκαν πραγματικά. Πικράθηκα από τη συμπεριφορά κάποιων, αλλά το προσπέρασα. Δεν είχα, άλλωστε, χρόνο ν’ ασχοληθώ μ’ αυτό. Από την άλλη, δεν είμαι εμπαθής, δεν κρατάω κακία”, αποκάλυψε.

Για τον γιο της, Άνθιμο δήλωσε: ”Είναι όλη μου η ζωή. Η κινητήριος δύναμή μου. Ο Άνθιμος μεγάλωσε σαν πρίγκιπας. Αυτό όμως, που του δίδαξα ήταν, ότι και οι πρίγκιπες αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρέπει να τις ξεπερνούν με το κεφάλι ψηλά. Η ζωή είναι όμορφη, όχι μόνο για τις χαρές που σου δίνει, αλλά και για τις λύπες. Ο πόνος σε κάνει πιο δυνατό. Μαθαίνεις τη ζωή πιο βαθιά και την εκτιμάς περισσότερο.”

Τέλος, σχετικά με τον πρώην σύζυγό της  Κώστα Βουτσά, δίπλα στον οποίο έζησε για σχεδόν μια δεκαετία, ανέφερε: ”Ο Κώστας είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Έζησα δίπλα του τα πιο ωραία χρόνια μου. Όμως, ενώ ήταν ενήμερος για το πρόβλημα της υγείας μου, δεν μου τηλεφώνησε να δει πώς είμαι. Δεν πικραίνομαι, απλώς εντυπωσιάστηκα.

Παρά τον χωρισμό μας, τον αγαπώ και νοιάζομαι για εκείνον. Από τον Κώστα έχασα δύο παιδιά. Το πρώτο κατά τη διάρκεια της συμβίωσής μας και το δεύτερο λίγο πριν το γάμο μας. Πέθανε μέσα μου. Ήταν πολύ σκληρό για ‘μένα αυτό. Πλέον, δεν έχουμε καμία επικοινωνία.”

Η Εύη Καραγιάννη κάνει τώρα πια, πολλά όνειρα και είναι ευτυχισμένη. Ετοιμάζει μια θεατρική παράσταση και παράλληλα, γράφει ένα βιβλίο. Προχωράει μπροστά με χαμόγελο.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε